Παρέμβαση με βιντεο του Παύλου Πολακη που χτυπάει την πόρτα του Εισαγγελέα για τους υπεύθυνους 10.000 θανάτων

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Π. Πολάκης αναδεικνύει μέσα από βίντεο το πιο τρομακτικό συμπέρασμα από την έκθεση Τσιόδρα – Λύτρα, την οποία έκλεισε στο συρτάρι του Μαξίμου ο πρωθυπουργός απο τον Μάιο του 2021: 10.000 θάνατοι από τους 19.475 (σήμερα) θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί!

Σύμφωνα με όσα έγραψε πριν λίγο:

ΤΩΡΑ που φτάσαμε 130 θανάτους την ημέρα και 19.500 συνολικά , με την πλειοψηφία να πεθαίνει ΕΚΤΟΣ Μεθ,βγήκε και ο Τσιόδρας με έναν ονόματι Λύτρα να μας ανακοινώσουν, «επιστημονικά» πάντα, τα αποτελέσματα μιας μελέτης που έγινε από το Σεπτέμβρη του 2020 μέχρι το Μάη του 2021 στο 2ο και 3ο κύμα της πανδημιας δηλαδή,

ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (αλλά και αυτοί οι επιστημονες) ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΦΟΥΣ:

1) Δεν έχουμε 1300 κρεββατια ΜΕΘ
2) Αυτοί που νοσηλεύονται διασωληνωμενοι ΕΚΤΟΣ ΜΕΘ έχουν θνητότητα 90%!!
3) Το 38,5% των θανάτων θα ειχε αποφευχθεί αν νοσηλεύονταν όπως έπρεπε !!(προσεξτε ,χωρίς να συνυπολογίζουν το όφελος από τα μονοκλωνικά που στη διάρκεια της μελέτης δεν υπήρχαν)

Λένε πως έστειλαν τα στοιχεία στην κυβέρνηση από πέρυσι (φωτό 3) αλλά μάλλον δεν τα διάβασε ο Μητσοτάκης που είπε ο ΑΣΧΕΤΟΣ ,από το βήμα της Βουλης μάλιστα «πως εντός και εκτός ΜΕΘ είναι το ίδιο»

Ενώ σε άλλη ανάρτηση τονίζει:

«Δείτε στο βίντεο τα πιο τρομακτικά στοιχεία που ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ την πλήρη αποτυχία στη διαχείριση της πανδημιας από την κυβέρνηση Μητσοτακη!!!!!!
ΜΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ,ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ!!!».

Χαρακτηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως «συνειδητό ψεύτη», αφού – όπως αναφέρει – γνώριζε τα στοιχεία της έρευνας όταν ζητούσε μελέτη από το βήμα της Βουλής, και υπογραμμίζει πως από 1η Σεπτεμβρίου 2020 έως στις 6 Μάη 2021, ο συνολικός αριθμός θανάτων από κορονοϊό ήταν 10.576 με βάση τα στοιχεία του ΕΟΔΥ.

«Από τους 6.282 μας είπαν ότι 3.988 πέθαναν… άρα, οι υπόλοιποι 6.588 πού πέθαναν;», ρωτά ευθέως ο Π. Πολάκης.

«Δεν διασωληνώθηκαν καν! Πέθαναν είτε στα σπίτια τους, είτε στα τμήματα επειγόντων που κατεύθασαν καθυστερημένα, είτε σε κλινική covid χωρίς καν να διασωληνωθούν».

Και καταλήγει, στο ότι, σε πάνω από 6.000 ανθρώπους δεν δόθηκε καν η δυνατότητα να παλέψουν για την ζωή τους λόγω της καταστροφικής διαχείρισης της πανδημίας, με υπογραφή Μητσοτάκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ