Πακιστανοί επιτίθενται στην εφημερίδα που στοχοποίησε ο Ερντογάν! Αλλά και σε Έλληνα αναλυτή…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μία πολύ σκοτεινή υπόθεση διαδραματίζεται τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα. Όλα ξεκίνησαν μετά την απίστευτη προβοκάτσια του πακιστανικού κράτους, που χρησιμοποίησε μία ιδιωτική επίσκεψη σε ελληνικό έδαφος, για να ξεπλύνει την φρίκη των τρομοκρατικών ενεργειών στο Κασμίρ.

Πακιστανοί που αυτοπροσδιορίζονται ως «Δημοσιογράφοι» και ζουν στην Ελλάδα, απειλούν το Newsbreak.gr, την εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ την οποία πρόσφατα μάλιστα είχε βάλει στο στόχαστρο ο ίδιος ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τον αναλυτή Ανδρέα Μουντζουρούλια και τον χρήστη @stavroforos_ στο Twitter.

Τι αναφέρουν;

«Αυτοί δεν Έλληνες δημοσιογράφοι, αλλά Ινδοί πράκτορες, «Γ@μ@στε τέτοιους ανθρώπους,κάντε τη δουλειά σας»!

Αφορμή για αυτή την επίθεση ήταν η αποκάλυψη για την πρωτοφανή προβοκάτσια που έστησαν Πακιστανοί κατά της Ινδίας σε ελληνικό έδαφος. Και μάλιστα στο διεθνή αερολιμένα Αθηνών, παρουσία της πακιστανικής τηλεόρασης!

99AEFD88 F814 4665 8BEE 61ECCB681017
Ο Qasim Khan Suri, μαζί με Πακιστανούς βουλευτές, σε φωτογραφία με Τούρκους βουλευτές πριν λίγες ημέρες.

Μία απίστευτη προβοκάτσια κατά της φίλης Ινδίας που το πακιστανικό κράτος επέλεξε να στήσει μέσα στην Αθήνα. Και μάλιστα στο διεθνές αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου έγιναν οι προκλητικές δηλώσεις του αντιπροέδρου της πακιστανικής εθνοσυνέλευσης ενώπιον στημένων δημοσιογράφων και πλήθους Πακιστανικών ΜΜΕ.

Η αποκάλυψη αυτή του newsbreak.gr και της εφημερίδας «Δημοκρατία» η οποία ξεκίνησε από τον δημοσιογράφο και αναλυτή  Ανδρέα Μουντζουρούλια και τον χρήστη του Twitter Σταυροφόρο, ενόχλησαν τους πακιστανούς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ανάρτηση Πακιστανού δημοσιογράφου που ζει στην Ελλάδα και στοχοποιεί το newsbreak.gr και όσους αποκάλυψαν την Πακιστανική προβοκάτσια, ακόμα και στο πρωθυπουργικό γραφείο του Πακιστάν! Το θέμα πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις…

1BD3DC76 1931 4B37 A0B5 74A61D9F909B
Η ανάρτηση του Πακιστανού δημοσιογράφου

Διαβάστε εδώ το αφιέρωμα: Πακιστανική προβοκάτσια μέσα στην Αθήνα!

Τις τελευταίες ώρες όμως, γίνεται συντονισμένη επίθεση από άτομα που αυτοπροσδιορίζονται από ως πακιστανοί δημοσιογράφοι και ζουν στην Ελλάδα.

Μιλάμε για μία ανεξέλεγκτη κατάσταση, αφού είναι προφανές πως μετά την αποκάλυψη της προβοκάτσιας τα συγκεκριμένα κέντρα τα οποία θέτουν σε κίνδυνο τις σχέσεις της Ελλάδας με φιλικές χώρες αλλά και την ίδια την εθνική μας ασφάλεια, ενοχλήθηκαν σφόδρα.

B54CAB81 7D53 4690 9E00 AD7946AE6C62
Ενδεικτικές οι υβριστικές και απειλητικές αναρτήσεις των πακιστανών

Γίνεται πλέον σαφές ότι τούρκοι και πακιστανοί λειτουργούν σε απόλυτη σύμπνοια, διότι η διπλή στοχοποίηση της εφημερίδας «Δημοκρατία», μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι.

Είναι αυτονόητο ότι το newsbreak.gr δεν πρόκειται να σταματήσει τον αγώνα του και θα σταθεί με όλες του τις δυνάμεις δίπλα στον Ανδρέα Μουντζουρούλια που επίσης στοχοποιείται, όπως και στον Σταυροφόρο. Από το Κασμίρ και την Rojava μέχρι την Αθήνα, ο αγώνας κατά της τρομοκρατίας πρέπει να είναι μαζικός και ασυμβίβαστος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ