Απορρίπτει μια ενδεχόμενη συγνώμη του Στάθη Παναγιωτοπουλου η 30χρονη: Δεν είναι ειλικρινής

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηχηρό οχι στο ενδεχόμενο να κάνει αποδεκτή τη συγνώμη του Στάθη Παναγιωτόπουλου, εξέφρασε η 30χρονη πρώην σύντροφος του παρουσιαστή.

Η κοπέλα μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, λεγοντας μεταξύ άλλων:

Βίντεο και φωτογραφίες τραβούσε με τη συναίνεσή μου από την πρώτη στιγμή της σχέσης μας, αλλά δεν γνώριζα πως τα ανέβαζε στο διαδίκτυο. Ήμουν σε πιο μικρή ηλικία και τον εμπιστευόμουν. Και μάλιστα, επειδή αγχωνόμουν μήπως διαρρεύσουν, εκείνος μου έλεγε να μην ανησυχώ γιατί τα περνάει από το κινητό στον υπολογιστή του.

Με είδε μια γνωστή μου, με αναγνώρισε κι επειδή της είχα αναφέρει ότι έχουμε τραβήξει κάποια βίντεο κατάλαβα ότι είμαι εγώ. Ψάχνοντας είδα ότι είχε σε τρία διαφορετικά site προφίλ. Δηλαδή, υπήρχαν αυτά τα βίντεο, μαζί με άλλα βίντεο και φωτογραφίες από άλλες κοπέλες. Ήταν κάτι που το έκανε για καιρό, είχε οκτώ χρόνια κανάλι. Και ήταν και πολλές άλλες κοπέλες. Πολλές φωτογραφίες και ανάμεσά τους και τρία δικά μου βίντεο και περίπου 300 φωτογραφίες.

Τον Απρίλιο του 2019 ανέβασε το τέταρτο βίντεο, ενώ είχαμε χωρίσει και εκείνος βρισκόταν σε άλλη σχέση. Τότε έκανα και δεύτερη μήνυση και κινήθηκε αυτόφωρη διαδικασία. Εκείνος κρύφτηκε και τα βίντεο τα κατέβασε, αλλά υπάρχουν αναδημοσιεύσεις από άλλους χρήστες.

Δεν δέχομαι τη συγγνώμη του, δεν είναι ειλικρινής. Του έδωσα πολλές ευκαιρίες να προσπαθήσει να επανορθώσει και εκείνος ανέβασε κι άλλα βίντεο. Κάποια στιγμή μου μπήκαν σκέψεις για να δώσω τέλος στη ζωή μου. Δεν είναι μόνον η ντροπή που νιώθεις, αλλά και η προδοσία. Αυτό δεν μπορώ να το διαχειριστώ ακόμα και τώρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ