Η τουρκική απειλή δεν αποκρούεται με «σκληρή γλώσσα», παρά μόνο με το σπαθί

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καθημερινά πλέον οι ύπατοι Τούρκοι αξιωματούχοι ευθαρσώς και θρασύτατα απαιτούν την αποστρατικωποίηση των νησιών ΜΑΣ στο ανατολικό Αιγαίο ΜΑΣ. Μάλιστα πρόσφατα ο ΥΠΕΞ της γείτονος χώρας μίλησε ότι αυτή η στρατικοποίηση συνέβη το
1960, και έκτοτε παραμένει, παρά την τότε άμεση της Τουρκίας αντίδραση στον ΟΗΕ με σχετική κατάθεση επιστολής διαμαρτυρίας.

Σύμφωνα λοιπόν με τις θέσεις αυτές, τα νησιά μας έχουν στρατό κοντά 60 χρόνια τώρα αλλά το θυμήθηκαν σήμερα, αφού σήμερα το είπαν, και έτσι απωλέσθη πάλι σήμερα, η επι αυτών Ελληνική κυριαρχία. Και ως εκ τούτου «αυτομάτως» η κυριαρχία των νησιών μεταβιβάζεται στην Τουρκία».

Όμως,όχι,αυτό δεν το είπαν,ακόμα. Μα εάν αυτά τα απειλητικά κατά της Ελλάδας επιχειρήματα δεν είναι και ο μόνος λόγος ενίσχυσης των αμυντικών εξοπλισμών πάνω στα νησιά τι άλλο πρέπει να αναμένεται για να προστατευθούν αυτά περεταίρω; Οι Τούρκοι, δεν διστάζουν βερμπαλιστικά. Αφού αρνείστε να σας καταλάβουμε ως συνήθως περπατώντας, δια μέσου των ορδών «ανθρωπιστικού» περιεχομένου όντες απάνθρωποι, ίσως δοκιμάσουμε αλιώς!Πάντως, για να μεινετε ήσυχοι……..αφοπλιστείτε.

Πρέπει όμως εδώ να τονιστεί ότι η πιο πάνω καθαρή απειλή κατά Ελλάδας συμπίπτει χρονικά με τη ψήφιση της πολυσχιδούς συμμαχίας με τις ΗΠΑ, από το εκεί Κογκρέσο. Οσον δε για κάτι ανακοινώσεις του Τούρκου ΥΠΕΞ για το οικόπεδο 5 της Κυπριακής
ΑΟΖ περί σεβασμού της επι αυτού Τουρκικής υφαλοκριπίδας από την κοινοπραξία, και για όσον αυτές μένουν ασχολίαστες, ισχύουν οι προηγούμενες θέσεις.

Αν κάτι δυσμενές μεσολάβησε θα …..το ζήσουμε και αυτό. Άλλωστε αυτή τη φορά η τόσο προσφιλής στου Τούρκους φράση «αποφασιστικότητά μας» δέν ακούστηκε, συνεπώς το γεωτρύπανο παραμένει, και κοντός ψαλμός……. αφού ούτε μία δυσμενής κατα ΗΠΑ λέξη ακούστηκε!

Τουτέστιν τα παραδοσιακά,όλων των βαθμίδων Τούρκων,«καλοπιάσματα» προς ΗΠΑ (κν γλυψίματα) βρίσκονται πλέον σε ασύστολη έξαρση ιδιαίτερα μετά τόν προπηλακισμό που υπέστησαν Αμερικανοί ναύτες στην Πόλη. Σαφώς όμως η υπόμνηση «ότι εδώ είμαστε αν τούτο απαιτηθεί» παραμένει, και θα φανεί. Παντού, αφού πάντα έτσι δουλεύουν, και τους βγαίνει, καί αυτό, μέχρι ίσως σήμερα. Στο μέλλον; Εάν καταλάβουμε ότι μόνο με το σπαθί θα υπερασπίσουμε την εθνική μας κυριαρχία, τότε θα αποτρέψουμε τα βρώμικα σχέδια τους!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ