Εκθέτει τον Κυριάκο η απόφαση της Νεοζηλανδής πρωθυπουργού – Γρίφος το τι θα γίνει με τις ομαδικές συνευρέσεις στην χώρα μας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την ώρα που ο Μητσοτάκης απαγορεύει μέχρι και τις λειτουργίες, βάζοντας μάλιστα όριο 25 άτομα όπως έγινε πέρυσι τα Θεοφάνεια, η Νεοζηλανδή πρωθυπουργός επιτρέπει τα όργια έως 24 άτομα!

Πληροφορίες θέλουν τον Έλληνα πρωθυπουργό να ετοιμάζει διάβημα διαμαρτυρίας, απαιτώντας τουλάχιστον να απαιτούνται μάσκες για τα όργια.

Να θυμίσουμε πως η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, Τζασίντα Άρντερν, σε συνέντευξή της στο Seven Sharp επιβεβαίωσε ότι θα επιτραπούν και πάλι τα όργια με όριο τα 25 άτομα στις κόκκινες περιοχές.

Οταν ο παρουσιαστής τη ρώτησε κατά τη διάρκεια ζωντανής συνέντευξης στο τοπικό τηλεοπτικό πρόγραμμα, αν η χαλάρωση των μέτρων αφορά και τις σεξουαλικές συνευρέσεις πολλών ατόμων εκείνη αστειεύτηκε ότι η εισαγωγή «εμβολιαστικών διαβατηρίων» σημαίνει ότι το «Tinder Liaisons» και τα ραντεβού μπορούν να ανοίξουν ξανά.

Διευκρινίζοντας περαιτέρω, είπε: «Δεν είναι αυστηρά ενσωματωμένο στους νέους κανόνες αλλά μέχρι 25 άτομα μπορούν να συμμετέχουν σε όργιο στις κόκκινες περιοχές».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ