Το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Τράγκα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το τελευταίο «αντίο» λένε σήμερα συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι στον δημοσιογράφο και επικεφαλής του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι (ΚΕΛΑΝ), Γιώργο Τράγκα

Ο Γιώργος Τράγκας έδωσε μάχη με τον κορονοϊό επί 10 ημέρες στο νοσοκομείο «Σωτηρία» αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικητής. Eίχε ανακοινώσει ο ίδιος στις 30 Νοεμβρίου ότι έχει νοσήσει με κορονοϊό. «Χορεύω τανγκό με τον COVID-19 που γελάει σαρδόνια με τα πρόστιμα του Μητσοτάκη», έγραφε εκείνο το απόγευμα της Τρίτης ο Γιώργος Τράγκας.

Τέσσερις ημέρες, όμως, αργότερα η κατάστασή του επιδεινώθηκε με τους γιατρούς να κρίνουν αρχικά ότι θα έπρεπε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο για να παρακολουθείται η πορεία της υγείας του. Οι εξελίξεις, δυστυχώς, ήταν ραγδαίες καθώς λίγες ώρες αργότερα κρίθηκε ότι η νοσηλεία σε απλή κλίνη covid-19 δεν ήταν αρκετή με τους γιατρούς να αποφασίζουν την διακομιδή του σε κρεβάτι ΜΕΘ. Το βράδυ της Πέμπτης 9 Δεκεμβρίου οι γιατροί αποφάσισαν ότι ο Γιώργος Τράγκας έπρεπε να διασωληνωθεί.Ο κορονοϊός, αποδείχθηκε ανυπέρβλητος αντίπαλος για τον Γιώργο Τράγκα ο οποίος σε ηλικία 72 ετών έφυγε από τη ζωή το πρωί της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ