Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023

Το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Τράγκα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το τελευταίο «αντίο» λένε σήμερα συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι στον δημοσιογράφο και επικεφαλής του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι (ΚΕΛΑΝ), Γιώργο Τράγκα

Ο Γιώργος Τράγκας έδωσε μάχη με τον κορονοϊό επί 10 ημέρες στο νοσοκομείο «Σωτηρία» αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικητής. Eίχε ανακοινώσει ο ίδιος στις 30 Νοεμβρίου ότι έχει νοσήσει με κορονοϊό. «Χορεύω τανγκό με τον COVID-19 που γελάει σαρδόνια με τα πρόστιμα του Μητσοτάκη», έγραφε εκείνο το απόγευμα της Τρίτης ο Γιώργος Τράγκας.

Τέσσερις ημέρες, όμως, αργότερα η κατάστασή του επιδεινώθηκε με τους γιατρούς να κρίνουν αρχικά ότι θα έπρεπε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο για να παρακολουθείται η πορεία της υγείας του. Οι εξελίξεις, δυστυχώς, ήταν ραγδαίες καθώς λίγες ώρες αργότερα κρίθηκε ότι η νοσηλεία σε απλή κλίνη covid-19 δεν ήταν αρκετή με τους γιατρούς να αποφασίζουν την διακομιδή του σε κρεβάτι ΜΕΘ. Το βράδυ της Πέμπτης 9 Δεκεμβρίου οι γιατροί αποφάσισαν ότι ο Γιώργος Τράγκας έπρεπε να διασωληνωθεί.Ο κορονοϊός, αποδείχθηκε ανυπέρβλητος αντίπαλος για τον Γιώργο Τράγκα ο οποίος σε ηλικία 72 ετών έφυγε από τη ζωή το πρωί της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ