Ανταρσία Μπουκώρου κατά κυβέρνησης: Δυστυχώς μας επηρέασε η θεωρία των «λεφτόδενδρων»!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αιχμηρός για την κυβέρνηση ήταν ο… κυβερνητικός βουλευτής Χρήστος Μπουκώρος, ο οποίος είναι ένας εκ των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων της ΝΔ! κατά την συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2022 ο Χρ. Μπουκώρος κατέκρινε την πολιτική των «λεφτόδενδρων» που εξέπεμπε το Μαξίμου.

Συγκεκριμένα ο Χρ. Μπουκώρος αναφέρθηκε στις επενδύσεις και επεσήμανε στον παριστάμενο υπουργό Ανάπτυξης Αδ,. Γεωργιάδη: «δυστυχώς, όμως, κύριε υπουργέ Ανάπτυξης, η δημόσια διοίκηση δεν ακολουθεί πλήρως τα νομοσχέδια που εδώ ψηφίζουμε και δυστυχώς θεωρία «λεφτόδεντρων» και μη ύπαρξης ανάγκης για επενδύσεις, επηρεάζει και στελέχη της δικής μας παράταξης».

Και πρόσθεσε εμφατικά ο βουλευτής της ΝΔ: «με λύπη το παρατηρώ. Δεν δίνουμε τη σημασία που θα έπρεπε όλοι στο αντικείμενο του δικού σας υπουργείου, που είναι το μόνο που μπορεί να μας βγάλει οριστικά από την κρίση».

«Θα μπορούσα να σας εξιστορήσω σε πάρα πολλά πράγματα από την ιδιαίτερη εκλογική μου περιφέρεια -αλλά ούτε ο χρόνος, ούτε ο τόπος το επιτρέπουν- για το πόσο δυσκολεύονται ακόμα οι επενδύσεις, επενδύσεις σύννομες, περιβαλλοντικά ουδέτερες, επενδύσεις που θα δώσουν θέσεις εργασίας», είπε και προειδοποίησε ότι «οπωσδήποτε θα χρειαστούν μέτρα» για την στήριξη των πολιτών αν δεν μειωθεί ο πληθωρισμός!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ