Κουρουμπλής: Δεν ανακαλώ, κάντε μου μήνυση και παραιτούμαι της βουλευτικής μου ασυλίας!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν παίρνει κουβέντα πίσω ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, όπως ξεκαθάρισε μιλώντας πριν από λίγο στον Σκάι.
«Γι’ αυτούς που θεωρούν ότι ήταν μια βαριά κουβέντα… Ε, ωραία. Εγώ την είπα και δεν την παίρνω πίσω. Τι να κάνουμε τώρα…»

Επιπλέον, ανέφερε ότι δεν είπε για κανέναν ότι είναι δολοφόνος αλλά ότι οι πολιτικές που ασκούνται είναι δολοφονικές, και πως τα λεγόμενά του αποτελούσαν μια «κραυγή αγωνίας» διότι πεθαίνουν άνθρωποι αβοήθητοι εκτός ΜΕΘ. «Πεθαίνουν άδικα άνθρωποι, ναι ή όχι; Αυτό είναι το επίδικο» σημείωσε.

«Πιάστηκαν από μια λέξη για να γυρίσουν την κουβέντα» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι έκανε εκείνο που του όρισε η συνείδησή του και τώρα πληρώνει το κόστος αυτής της επιλογής.

Δεν έχω μιλήσει με τον Tσίπρα – Δεν με απασχολεί η διαγραφή μου

Ο ανεξάρτητος βουλευτής είπε ότι δεν έχει μιλήσει με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος τον διέγραψε ενώ βρισκόταν στις Βρυξέλλες.

Σε κάθε περίπτωση είπε πως έχει καθαρή τη συνείδησή του και δεν τον απασχολεί η διαγραφή του και το εάν θα είναι ή όχι βουλευτής.

«Αν έβαλα αυτογκόλ ή όχι θα κριθεί όταν έρθει η ώρα» πρόσθεσε και εξήγησε ότι δεν παραιτείται της βουλευτικής του έδρας γιατί τον ψήφισαν χιλιάδες άνθρωποι και όταν έρθει η ώρα θα τον στείλει «σπίτι του» ο λαός.

Κάντε μου μήνυση – Παραιτούμαι και από την βουλευτική ασυλία

«Όποιος νομίζει ότι θίγεται, εγώ δηλώνω ότι παραιτούμαι από την προστασία της ασυλίας μου και να μου κάνει μήνυση. Να πάμε στα δικαστήρια και να δούμε τι συντελείται μέσα στα νοσοκομεία», τόνισε ο κ. Κουρουμπλής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ