Φάρμα: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο με φρικτούς πόνους παίκτρια του ριάλιτι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φάρμα : Εδώ και λίγες εβδομάδες έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα της «Φάρμας». Το ριάλιτι περιπέτειας του ΑΝΤ1 είναι σε πλήρη εξέλιξη με τα πρώτα «καυτά» πλάνα αλλά και τις συγκρούσεις μεταξύ των συμμετεχόντων να κάνουν την εμφάνισή τους.


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα debater το αποψινό επεισόδιο κρύβει μία δυσάρεστη εξέλιξη. Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι η Σάσα Μπάστα θα νιώσει έντονους πόνους στο στομάχι. Η παραγωγή θα της προσφέρει τις πρώτες βοήθειες με τους γιατρούς να κρίνουν απαραίτητη τη διακομιδή της στο νοσοκομείο. Η Σάσα Μπάστα θα πάει στο νοσοκομείο προκειμένου να της γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις. Ακόμη, δεν έχει γίνει γνωστό το διάστημα της απουσία της.

Ωστόσο η ιστοσελίδα debater αναφέρει ότι η Σάσα Μπάστα επιστρέφει σχεδόν άμεσα στο ριάλιτι περιπέτειας του καναλιού του Αμαρουσίου. Η τραγουδίστρια και επιχειρηματίας αντιμετώπιζε εξαρχής πρόβλημα με το φαγητό στο ριάλιτι. Μάλιστα, πριν μερικές ημέρες την είδαμε να ζητά μισό ποτήρι γάλα και η Αθανασία Τσουμελέκα της απάντησε πως δεν είναι δίκαιο, αφού οι προμήθειες πρέπει να μοιραστούν δίκαια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ