Οι τηλεθεατές με την ψήφο τους ξεφτίλισαν τις επιλογές του Σκαι – Μεγάλος νικητής του Big Brother ένα λαϊκο παιδί και οχι οι φίρμες του instagram

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτο το Big Brother απο την αρχή έδειχνε πως ειναι διαφορετικό. Οχι απο την πλευρά του καναλιού αλλα απο την πλευρά των τηλεθεατών που απο την πρώτη στιγμή στις ψηφοφορίες πέταγαν έξω απο το παιχνίδι όλες τις φίρμες και και τα ψώνια με τους χιλαδες ακόλουθους στο instagram.

Και τι δεν είχε αυτο το παιχνίδι μεσα, influencers των social media, φίρμες του μόντελιγκ και της πίστας και των νυχτερινών κέντρων. Και όμως ολοι αυτοί πήραν πόδι πολύ εύκολα απο το παιχνίδι.

Ο Νίκος Τακλής είναι ο αγαπημένος συγκάτοικος, ο παίκτης που κέρδισε το έπαθλο, ο νικητής του Big Brother, ο άνθρωπος που κέρδισε την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού. Νίκο σε ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου στο παιχνίδι.

Η Ευδοκία κατακτά την 2η θέση. Ευδοκία σε ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου στο παιχνίδι, για την ενέργεια που έδωσες, για τη χαρά που χάρισες απλόχερα στις οθόνες μας, για τις όμορφες στιγμές, και για την υπέροχη καρδιά σου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ