Ο Γιώργος Παυλάκης χαρακτήρισε τον Γιάννη Πρετεντέρη, αμόρφωτο, πληρωμένο κονδυλοφόρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αγρια κόντρα που θα έχει συνέχεια ξέσπασε ανάμεσα στον γνωστό επιστήμονα- ερευνητή Γιώργο Παυλάκη και τον επίσης πολύ γνωστό δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη. Με τον δημοσιογράφο να γράφει ειρωνικά για “ερευνητή” που κάνει καριέρα αποκλειστικά στα ελληνικά μίντια και τον κ. Παυλάκη να απαντάει, κάνοντας λόγο για “αμόρφωτο, πληρωμένο κονδυλοφόρο”…

Ολα ξεκίνησαν με πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Παυλάκη (σσ εκ των πρωταγωνιστών στην εξέγερση του Πολυτεχνείου) που ζήτησε να κλείσουν τα σχολεία και τα κέντρα διασκέδασης, ώστε να περιοριστεί η μετάδοση της παράλλαξης Ομικρον.

(Σημειώνεται ότι ο Γιώργος Παυλάκης είναι υπεύθυνος στον τομέα των ανοσοθεραπειών και των εμβολίων για τον καρκίνο στο Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου των ΗΠΑ.)

Τι έγραψε ο Γιάννης Πρετεντέρης
Με αφορμή αυτές τις δηλώσεις στον Σκάι, ο Γιάννης Πρετεντέρης έγραψε:

“Υπάρχει κάποιος κύριος που δηλώνει “ερευνητής από τις ΗΠΑ”. Υποθέτω ότι θα είναι.

Αλλά αν είναι, τότε μιλάμε για τον πρώτο “ερευνητή από τις ΗΠΑ” που κάνει καριέρα σχεδόν αποκλειστικά στα ελληνικά μίντια.

Σε σημείο που (αν υπολογίσουμε και τη διαφορά ώρας) αναρωτιέμαι πότε προλαβαίνει και ερευνά.

Θα μου πείτε, δικό του θέμα. Ασφαλώς δικό του και των ΗΠΑ που τον πληρώνουν. Εμάς μας περισσεύει.

Μόνο που έχω μια απορία. Γιατί αυτά που προτείνει να γίνουν στην Ελλάδα δεν προτείνει να γίνουν και στις ΗΠΑ; Γιατί, ας πούμε, τα σχολεία, τα νυχτερινά κέντρα και τα εστιατόρια να κλείσουν μόνο στην Αθήνα και όχι στο Γουινσκόνσιν;”

Θα μου πείτε πάλι ότι μπορεί να τα προτείνει, αλλά να μην τον ακούν τα Αμερικανάκια. Καμία αντίρρηση. Αλλά αν δεν τον ακούν εκείνοι που τον πληρώνουν, γιατί να τον ακούσουμε εμείς δωρεάν;

Η απάντηση Παυλάκη
Εξαλλος προφανώς με τα όσα έγραψε ο Γιαννης Πρετεντέρης στη στήλη του στα Νέα, ο Γιώργος Παυλάκης απάντησε μέσω facebook και έρχεται και νέα δήλωση στον Καμπουράκη.

“Έτσι για να τη σπάσω στον αμόρφωτο πληρωμένο κονδυλοφορο που μου κάνει την τιμή να με παρακολουθεί, θα ξενυχτησω σήμερα για να μιλήσω στις 10:30 το πρωί στο ΣΚΑΙ στην εκπομπή του Καμπουρακη. (Μιλάμε για ατράνταχτα επιχειρήματα, αντάξια του κάθε πανασχετου ψεκασμένου στόκου που του δείχνουν το φεγγάρι και αυτός κοιτάει το δάχτυλο!!”

George Pavlakis
5 ώρες πριν
Έτσι για να τη σπάσω στον αμόρφωτο πληρωμένο κονδυλοφορο που μου κάνει την τιμή να με παρακολουθεί, θα ξενυχτησω σήμερα για να μιλήσω στις 10:30 το πρωί στο ΣΚΑΙ στην εκπομπή του Καμπουρακη.
🤗(μιλάμε για ατράνταχτα επιχειρήματα, αντάξια του κάθε πανασχετου ψεκασμένου στόκου που του δείχνουν το φεγγάρι και αυτός κυταει το δάχτυλο!!🤓😷)—->
“…Υπάρχει κάποιος κύριος που δηλώνει «ερευνητής από τις ΗΠΑ». Υποθέτω ότι θα είναι.
Αλλά αν είναι, τότε μιλάμε για τον πρώτο «ερευνητή από τις ΗΠΑ» που κάνει καριέρα σχεδόν αποκλειστικά στα ελληνικά μίντια.
Σε σημείο που (αν υπολογίσουμε και τη διαφορά ώρας) αναρωτιέμαι πότε προλαβαίνει και ερευνά.
Θα μου πείτε, δικό του θέμα. Ασφαλώς δικό του και των ΗΠΑ που τον πληρώνουν. Εμάς μας περισσεύει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ