Εχθρός όλης της Ευρώπης η Γερμανία: Εξοπλίζει τα τουρκικά Bayraktar!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αδύνατον να κρύψει τον φιλοτουρκισμό του το Βερολίνο! Κοροϊδεύει προκλητικά την Ελλάδα.

Με τη δύναμη του χρήματος επέβαλε η Γερμανία τον ρόλο της ως αρχηγού στην Ευρωπαϊκή Ένωση και μπροστά στο χρώμα του χρήματος δεν υπολογίζει τίποτα.

Άλλωστε εμείς οι Έλληνες ζήσαμε στο πετσί μας την γερμανική αναλγησία, όλα αυτά τα χρόνια των μνημονίων. Ενώ λοιπόν η Γερμανία δήθεν συμπαραστέκεται στην Ελλάδα έναντι των τουρκικών προκλήσεων και απειλών και ενώ όλη η Ευρώπη ζει με την σκιά της εργαλειοποίησης του μεταναστευτικού από την Τουρκία και τον Ερντογάν, το Βερολίνο παίζει ένα πολύ βρώμικο παιχνίδι.

Εξοπλίζει τα drone Bayraktar! Και μάλιστα το κάνει μυστικά, κοροϊδεύοντας εξόφθαλμα και την Ελλάδα και την Ευρώπη ολόκληρη, σπάζοντας το μερικό εμπάργκο στην πώληση όπλων στην Τουρκία.

Την αποκάλυψη έκανε η εκπομπή «Frontal» του γερμανικού κρατικού τηλεοπτικού σταθμού, ZDF. Η γερμανική εταιρεία Hensoldt προμηθεύει εξοπλισμό για τα drones στην Τουρκία, μέσω θυγατρικής της στη Νότιο Αφρική και συγκεκριμένα στην Πρετόρια.

Η πώληση αφορά στο ηλεκτρο-οπτικό σύστημα αισθητήρων και εντοπισμού στόχων, ARGOS II HDT, το σύστημα ανίχνευσης και αισθητήρων του τουρκικού drone, Bayraktar! Να σημειωθεί ότι το 25,1% της Hensoldt είναι στην κατοχή του γερμανικού δημοσίου, που δεν άσκησε το δικαίωμα βέτο και αφήνει να εξελίσσεται κανονικά η πώληση στην Τουρκία.

Είναι αυτό που λέει ο σοφός λαός μας, «άμα έχεις τέτοιους φίλους, τι τους θέλεις τους εχθρούς»!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ