Η εξωφρενική τοποθέτηση του Γιώργου Γεραπετρίτη που έκανε συνταγματολόγους να σκίζουν τα πτυχία τους…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είναι να απορεί κανείς με το θράσος ή την ασχετοσύνη του υπουργού επικρατείας

Η αιφνίδια παρέμβαση του Γιώργου Γεραπετρίτη για να προστατεύσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη σήμερα στη Βουλή, είχε και μία δεύτερη πτυχή εκτός της προφανούς εκτροπής και της ανησυχίας που δημιούργησε αναφορικά με την επιρροή του «δαιμόνιου υπουργού» στον πρωθυπουργό.

Ο – υποτίθεται συνταγματολόγος – Γεραπετρίτης αναφερόμενος στην πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για παραίτηση της κυβέρνησης, είπε το εξής αμίμητο: Ότι η πρόταση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι λάθος, αφού και να παραιτηθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα πάρει πάλι διερευνητική εντολή για να σχηματίσει κυβέρνηση!

Αυτός ο άνθρωπος, επαναλαμβάνω, είναι συνταγματολόγος. Είναι ο μοναδικός συνταγματολόγος στην Ελλάδα που δεν γνωρίζει οτι σε περιπτωση παραίτησης της κυβέρνησης, σύμφωνα με το άρθρο 38 παράγραφος 1, δεν δίνονται πάλι διερευνητικές εντολές!

Γεγονός που το κατάλαβε ακόμα και ο πρωθυπουργός και στην ομιλία του δεν επανέλαβε την ίδια ανατριχιαστική μπαρούφα, αλλά μίλησε για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες…

Δύο τινά συμβαίνουν με τον κύριο Γεραπετρίτη. Η είναι θρασύτατος η άσχετος. Ότι και να ισχύει πάντως, αποδεικνύεται εξαιρετικά επικίνδυνος. Όχι μόνο για τον πρωθυπουργό, αλλά για τον τόπο. newsbreak.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ