Έφυγε απο τη ζωη ο Σπαρτιάτης οδοντίατρος, Νίκος Φουντάς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Σπάρτης από τον αιφνίδιο θάνατο του 57χρονου οδοντιάτρου, Νίκου Φουντά που έφυγε απο τη ζωη το ξημερωμα του Σαββάτου, γύρω στις 4 από ανακοπή της καρδιάς.

Πολίτης ενεργός, ιατρός προσιτός, συνάνθρωπος ευγενής. Με καταγωγή από την Σκούρα, διατηρούσε πάνω από 20 χρόνια οδοντιατρείο στην πόλη της Σπάρτης. Ιδεολογικά ανήσυχος και προοδευτικός, αθόρυβος και μειλίχιος.

Εκ μέρους της Νομαρχιακής Επιτροπής Κινήματος Αλλαγής Λακωνίας, ο γραμματέας Νίκος Κουφός, εκφράζει δημόσια θερμά συλλυπητήρια, για την πρόωρη και απροσδόκητη απώλεια του Μέλους της, Νίκου Φουντά:

«Με βαθιά θλίψη και αισθήματα σεβασμού και ευγνωμοσύνης, αποχαιρετάμε τον φίλο και σύντροφο, Νίκο Φουντά, για τους πολιτικούς αγώνες του στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα (ΠΑΣΟΚ) και το Κίνημα Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ), καθώς και για την ουσιαστική προσφορά του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ως Νομαρχιακός Σύμβουλος Λακωνίας, μέσω των οποίων συνέβαλλε στην πρόοδο της Λακωνίας και της κοινωνίας μας γενικότερα.
Ιδιαίτερα, εκφράζουμε αυτή τη δύσκολη ώρα, εκ μέρους της Νομαρχιακής Επιτροπής, τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας, στην Οικογένειά του και τους πολυάριθμους φίλους του».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ