Χριστουγεννιάτικος μποναμάς Χατζηδάκη στους υπαλλήλους του ΕΦΚΑ – Ανακαλεί όλες τις άδειες την περίοδο των γιορτών

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η πολιτική ηγεσία επιβάλλει “Στρατιωτικό Νόμο” στους εργαζομένους του e-ΕΦΚΑ για να κρύψει κάτω από το χαλί τις ευθύνες της για τις εκκρεμείς συντάξεις.

Άλλο ένα χτύπημα Χατζηδάκη στο προσωπικό τους πολύπαθου εθνικού ασφαλιστικού φορέα, οι οποίοι έμαθαν από τις ειδήσεις ότι αναστέλλονται οι άδειες της εορταστικής περιόδου στο… και πέντε. Λίγες μόνο μέρες πριν τις γιορτές, ενημερώθηκαν από τη Διοίκηση του οργανισμού ότι δε θα τους χορηγηθούν άδειες για την περίοδο από 20 Δεκεμβρίου έως και 7 Ιανουαρίου.

Το unfair Χατζηδάκη είναι ότι φρόντισε να διαρρεύσει την είδηση πρώτα στα μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενος την δήθεν ταχεία έκδοση των εκκρεμών συντάξεων και την ανάγκη ομαλής λειτουργίας των υπηρεσιών του φορέα.

Η συνεχιζόμενη στοχοποίηση των εργαζομένων που, σημειωτέον, έχουν βάλει πλάτη όλο το προηγούμενο διάστημα (η πλειονότητα τους έχει να λάβει άδεια του 2020!), είναι ασφαλώς στοχευμένη κίνηση της πολιτικής ηγεσίας, αποσκοπώντας στο να μεταθέσει στους υπαλλήλους του οργανισμού την ευθύνη για την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο ΕΦΚΑ, εξαιτίας των εγκληματικών παραλείψεων και της κατ’ εξακολούθηση ανεπαρκούς διοίκησης του οργανισμού.

Διαφεύγει του υπουργού βεβαίως, ότι το να στρέφεσαι εναντίον των συνεργατών σου, ειδικά όταν τους έχεις ανάγκη, θα σου γυρίσει μπούμερανγκ στο μέλλον. Θα το γνώριζε αυτό ο υπουργός αν είχε γράψει μερικά ένσημα στην αγορά εργασίας…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ