Σοκ σε κηδεία στον Έβρο: Άνοιξαν το φέρετρο και είδαν λάθος νεκρό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως αποκάλυψε το evros-news.gr, το συμβάν έγινε πριν από περίπου 50 ημέρες στο χωριό Μαυροκκλήσι Σουφλίου. Ένας ηλικιωμένος πέθανε από παθολογικά αίτια στην Αθήνα, όπου κατοικούσε μόνιμα και η οικογένεια του αποφάσισε να ταφεί στον τόπο καταγωγής του. Έτσι, την σορό του θα μετέφερε από την Αθήνα στο χωριό το γραφείο τελετών που ανέλαβε την κηδεία.

Οικογένεια, συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί συγκεντρώθηκαν στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία για το τελευταίο αντίο. Ωστόσο, όταν έφτασε η νεκροφόρα και ο νεκρός τοποθετήθηκε στην εκκλησία, άνοιξαν το φέρετρο και σοκαρισμένοι διαπίστωσαν ότι ο νεκρός που υπήρχε μέσα δεν ήταν ο δικός τους άνθρωπος. Το γραφείο τελετών είχε μεταφέρει από την Αθήνα λάθος νεκρό. Αμέσως ξεκίνησαν τηλεφωνικές επικοινωνίες με το γραφείο κηδειών της Αθήνας και διαπιστώθηκε πως έγινε λάθος κατά την παραλαβή της σορού από το νεκροτομείο του νοσοκομείου. Ταυτόχρονα ειδοποιήθηκαν οι συγγενείς του άλλου νεκρού, οι οποίοι ετοιμάζονταν να θάψουν έναν άγνωστο σε νεκροταφείο της Αθήνας.

Η κηδεία στο Μαυροκκλήσι αναβλήθηκε για την επόμενη ημέρα, το φέρετρο έκλεισε και παράλληλα άλλη νεκροφόρα ξεκίνησε από την Αθήνα για τον Έβρο, μεταφέροντας τον ηλικιωμένο κάτοικο που τελικά θάφτηκε στα νεκροταφεία του χωριού της περιοχής Σουφλίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ