Αφιέρωμα στον Τζον Μοδινο στην Τηλεοραση του Αχελωου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην τηλεόραση του Αχελώου και στην εκπομπή Ανοιχτές Σελίδες με τον Αχιλλέα Παπαδιονυσίου ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΤΖΟΝ ΜΟΔΙΝΟ.

Το αφιέρωμα περιλαμβάνει συνέντευξη με τον Δημοσιογράφο-Συγγραφέα και βιογράφο του Τζον Μοδινό κ Πάνο Καλουδά. Μιλούν για τον Τζόν Μοδινό. Η κ Τζένη Δριβάλα Μοδινού Υψίφωνος.

Ο Παγκοσμίου φήμης Μπάσος κ Δημήτρης Καβράκος Ο Διεθνούς Φήμης Μαέστρος της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Μάντζαρος κ Σωκράτης Άνθης. Ο Διεθνούς Φήμης Μαέστρος κ Θεόδωρος Ορφανίδης. Ο Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος Θεοχαράκη κ Φώτης Παπαθανασίου. Ο καταξιωμένος ερμηνευτής –παρουσιαστής κ Κώστας Βενετσάνος.

Η Μουσικός κ Φρίντα Τρύπη. Ο Παγκοσμίου φήμης Συνθέτης-Πιανίστας και Μαέστρος κ Γιάννη Χατζηλοιζου. Ο Διεθνούς φήμης Μονωδός Βαρύτονος κ Κύρος Πατσαλίδης. Η Διεθνούς φήμης Μονωδός Υψιφωνοςκ Μαρία Κόκκα.

Θα ακουσθούν ευχές από και τραγούδι από τον αείμηστο Τζόν Μοδινό που ειχε συνομιλήσει με τον καταξιωμένο μας ηθοποιό Θάνο Καλιώρα σε εορταστική εκπομπή Περί Τέχνης στο SEVEN που παρουσίαζε η Ιστορικός Τέχνης κ Λίμπερτυ Πολύζου και την ευχαριστούμε για την παραχώρηση του βίντεο.

Επίσης να ευχαριστήσω την συνεργάτιδα της εκπομπής Δρ της Ιστορίας της Τέχνης π Διδάσκουσα στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο κ Μαράη Γεωργούση για την πολύτιμη βοηθειά της μέσω ΖΟΟΜ και τον φίλο και συνεργάτη κ Σπύρο Σουρβίνο .

ΔΗΜΟΦΙΛΗ