Οι αλβανοί κουκουλώνουν την δολοφονία Κατσίφα με την ανοχή του ελληνικού κράτους!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Αλβανοί ιατροδικαστές δεν έχουν καμία αμφιβολία ότι αυτοκτόνησε, λένε τα αλβανικά ΜΜΕ…

Το δικαστήριο του Αργυροκάστρου απέρριψε προ ημερών και επίσημα (κάνοντας δεκτό το αίτημα της εισαγγελίας) την υπόθεση της δολοφονίας του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες την 28η Οκτωβρίου 2018, από τις ειδικές δυνάμεις της αλβανικής αστυνομίας.

Ο δημοσιογράφος του ABC Φερντινάντ Ντερβίσι σχολίασε τις δηλώσεις μελών της οικογένειας του Έλληνα Βορειοηπειρώτη ότι ο γιος τους δολοφονήθηκε από τη RENEA. λέγοντας πως έχουν δικαίωμα να κάνουν μια τέτοια δήλωση, καθώς αρχικά η επίσημη εκδοχή ήταν ότι ο Κατσίφας σκοτώθηκε από τις αλβανικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με αλβανικά ΜΜΕ, τα πορίσματα των Αλβανών ιατροδικαστώνκατέληξαν στο συμπέρασμα ότι «οι δύο σφαίρες στο στήθος του Κατσίφα ήταν από Καλάσνικοφ, άρα εξαιρέθηκαν τα όπλα της RENEA … Οι Αλβανοί ιατροδικαστές δεν έχουν καμία αμφιβολία ότι ο Έλληνας εξτρεμιστής αυτοκτόνησε».

Ο Ντερβίσι είπε ακόμα πως θα υπάρξουν αντιδράσεις από την ελληνική πλευρά «για προπαγανδιστικούς σκοπούς» και «αποκάλυψε» ότι κατά την περίοδο της δολοφονίας «οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες ενημέρωσαν τις αλβανικές για τον Κατσίφα, ο οποίος ανήκε στη Χρυσή Αυγή!»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ