Εγκλωβισμένος στη Θεσσαλονίκη ο Παναγιώτοπουλος – Σφίγγει ο κλοιός της εισαγγελίας γύρω του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εντολή για περαιτέρω έρευνα έδωσε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης στην Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ώστε να διαπιστωθεί αν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει δημοσιοποιήσει και άλλα βίντεο ερωτικού περιεχομένου με άλλες γυναίκες. Μετά την τελευταία εξέλιξη είναι πολύ πιθανό ο Παναγιωτόπουλος να βρεθεί με χειροπέδες, εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της παράβασης του νόμου περί προσωπικών δεδομένων.

Το αδίκημα που ερευνάται εάν τελέστηκε είναι αυτό της ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικού προσώπου και αν διαπιστωθεί ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει ανεβάσει κι άλλα βίντεο, ακόμα και αν η ανάρτηση έχει γίνει με ψευδώνυμο, τότε μπορεί να συλληφθεί με την αυτόφωρη διαδικασία καθώς το αδίκημα που ερευνάται θεωρείται διαρκές.

Τα πράγματα, μάλιστα μπορεί να γίνουν ακόμα χειρότερα για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο στην περίπτωση που διαπιστωθεί ότι έχει πάρει και χρήματα για αυτά τα βίντεο καθώς τότε η κατηγορία σε βάρος του θα αναβαθμιστεί σε κακούργημα.

Υ.Γ. Οσο αφορά τις φήμες που τον ήθελαν να ταξιδεύει στο Μεξικό τελικά αποδείχθηκαν ψευδείς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ