Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023

Συγκλονίζουν η μάνα και η αδερφή του Κατσίφα: Προσβάλλουν τη μνήμη του με ψέματα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο θα προσφύγει η οικογένεια του δολοφονημένου ομογενή
Οργή έχει ξεσπάσει στην ελληνική μειονότητα της Αλβανίας, μετά την πρωτοφανή και απαράδεκτη απόφαση των αλβανικών αρχών να «κλείσουν» την υπόθεση Kατσίφα με το συμπέρασμα ότι ο Έλληνας ομογενής αυτοκτόνησε με δύο σφαίρες στην καρδιά!

Πριν από μερικές ημέρες, το δικαστήριο του Αργυροκάστρου έκανε δεκτό το αίτημα της εισαγγελίας απορρίπτοντας και επίσημα την υπόθεση της δολοφονίας του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες, την 28η Οκτωβρίου 2018, από Αλβανούς ειδικοδυναμίτες.

Οργισμένη η οικογένειά του κάνει λόγο για συγκάλυψη και προσβολή του νεκρού: «Είναι προσβολή στη μνήμη του αδερφού μου καταρχήν. Ο εισαγγελέας αυτός, διώκεται για διαφθορά, είναι αναξιόπιστος. Διώκεται για δωροδοκία, για να καλύψει θέματα δικά του. Η εισαγγελία αντιφάσκει. Πριν από δύο χρόνια χορήγησαν έγγραφο στον πατέρα μου ότι ο αδερφός μου σκοτώθηκε σε ανταλλαγή πυρών!» καταγγέλλει η αδερφή του αδικοχαμένου Κωνσταντίνου, Ερμιόνη Κατσίφα στον Alpha.

«Θέλω δικαιοσύνη στο παιδί μου! Στο παιδί μας! Το παιδί μου πάλεψε για το έθνος μας. Δεν πείραξε κανέναν! Γιατί δεν λένε την αλήθεια και βγάζουν όλο ψέματα;» ξεσπά η μητέρα του, Βασιλική Κατσίφα.

Η οικογένεια υποστηρίζει ότι οι Αλβανικές Αρχές απέκρυψαν κρίσιμα στοιχεία και ντοκουμέντα καταγγέλλει η οικογένειά του και κάνει λόγο εν ψυχρώ δολοφονία. Οι συγγενείς του Κατσίφα προειδοποιούν ότι θα προσφύγουν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ