Σάλος με αναφορά των Ράδιο Αρβύλα σε εκπομπή του 2010 στη βιντεοσκόπηση: Τα σχόλια και η έκδηλη αμηχανία του Στάθη Παναγιωτοπουλου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα απόσπασμα της εκπομπής των Ράδιο Αρβύλα από το 2010 τις τελευταίες ώρες εδει κατακλύσει το διαδίκτυο, στο οποιο οι παρουσιαστές σχολιάζουν τις υποθέσεις διαρροών βίντεο με προσωπικές στιγμές χρησιμοποιώντας χοντροκομμένο χιούμορ και μάλιστα δεν εμφανίζονται και τόσο ευαισθητοποιημένοι στην ιδέα του μια γυναίκα να μην συναινεί στην δημοσίευση των στιγμών αυτών.

Στο βιντεο ο Αντώνης Κανάκης με υπονοούμενα λέει πως «αυτή η υπόθεση με την βιντεοσκόπηση των ερωτικών σκηνών έχει πολύ πλάκα. Και είναι και δύσκολη». Σε εκείνο το σημείο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δαγκώνει τα χείλη του και ο συμπαρουσιαστής Γιάννης Σερβετάς λέει: «Γιατί το λες αυτό;» με τον Αντώνη Κανάκη να απαντά «Αφήστε θα σας πω μετά, καλύτερα να μην το αναλύσουμε». Κλείνοντας ο Γιάννης Σερβετάς, συμπληρώνει: «Αν χρειαστεί βοήθεια, κάποιο χέρι, υπάρχει πάντα ο φίλος εδώ», αφού προηγουμένως έχει παρέμβει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κάνοντας μία χειρονομία μέσω της οποίας καλεί τον Κανάκη να συνεχίσει χωρίς να σχολιάσει.

Μερικές από τις φράσεις που ακούγονται στο βίντεο:

https://youtu.be/pgLLU1gJcqo

«Για τον παρτενέρ σου δεν είμαστε σίγουροι, οι άλλοι όμως που θα την δουν σίγουρα θα έχουν αύξηση απόδοσης»
«Αυτό σημαίνει πως του άρεσε. Πρόσεξε όμως μην του άρεσε τόσο πολύ ώστε να το κυκλοφορήσει στα περίπτερα»
«Τι σε νοιάζει κοπέλα μου, μπορεί να πέσεις στα δικά σου μάτια αλλά σίγουρα θα ανέβεις στα δικά μας»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ