Έκρηξη Γεωργιαδη στον αέρα του Mega: Αν θέλετε δωρεάν rapid test, θα χρεοκοπήσουμε και θα έχουμε Μνημόνιο!

Ενώ η κυβέρνηση δεν είχε κανένα πρόβλημα στα σχεδόν δύο χρόνια πανδημίας, να χαρίσει 5 δισ. ευρώ σε απευθείας αναθέσεις, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ανακάλυψε οικονομικό πρόβλημα την ώρα που πεθαίνουν δεκάδες πολίτες κάθε μέρα από Covid-19.

«Αν η κυβέρνηση επιδοτήσει τα rapid test για όλο τον πληθυσμό ασταμάτητα και πάντα, είναι δισεκατομμύρια αυτά και θα χρεoκοπήσουμε και θα έχουμε μνημόνιο. Αυτό θέλετε;», είπε νωρίτερα μιλώντας στο ΜΕΓΚΑ.

Παρά το γεγονός ότι αυτό ακριβώς κάνουν σοβαρές ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Αγγλία και η Αυστρία, που δίνουν δωρεάν τα rapid test, για την ελληνική κυβέρνηση η σοβαρή έρευνα της διασποράς του κορονοιού δεν αποτελεί προτεραιότητα.

Αντιθέτως, ο Άδωνις Γεωργιάδης με τις παχυλές αποδοχές από τη βουλευτική αποζημίωση (και χωρίς να συνυπολογίζονται οι παράλληλες επιχειρηματικές οικογενειακές δραστηριότητές του), πιστεύει πως η Ελλάδα έχει τις φθηνότερες τιμές στην Ευρώπη σχετικά με το PCR test, κι ενώ η τιμή του φτάνει στα 60 ευρώ.

«Τα rapid και self test είναι σε πολύ καλό επίπεδο ασφάλειας και αξιοπιστίας», πρόσθεσε, κάνοντας μερικές χιλιάδες επιστημόνων να σκίζουν τα πτυχία τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ