Έκρηξη Γεωργιαδη στον αέρα του Mega: Αν θέλετε δωρεάν rapid test, θα χρεοκοπήσουμε και θα έχουμε Μνημόνιο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ενώ η κυβέρνηση δεν είχε κανένα πρόβλημα στα σχεδόν δύο χρόνια πανδημίας, να χαρίσει 5 δισ. ευρώ σε απευθείας αναθέσεις, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ανακάλυψε οικονομικό πρόβλημα την ώρα που πεθαίνουν δεκάδες πολίτες κάθε μέρα από Covid-19.

«Αν η κυβέρνηση επιδοτήσει τα rapid test για όλο τον πληθυσμό ασταμάτητα και πάντα, είναι δισεκατομμύρια αυτά και θα χρεoκοπήσουμε και θα έχουμε μνημόνιο. Αυτό θέλετε;», είπε νωρίτερα μιλώντας στο ΜΕΓΚΑ.

Παρά το γεγονός ότι αυτό ακριβώς κάνουν σοβαρές ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Αγγλία και η Αυστρία, που δίνουν δωρεάν τα rapid test, για την ελληνική κυβέρνηση η σοβαρή έρευνα της διασποράς του κορονοιού δεν αποτελεί προτεραιότητα.

Αντιθέτως, ο Άδωνις Γεωργιάδης με τις παχυλές αποδοχές από τη βουλευτική αποζημίωση (και χωρίς να συνυπολογίζονται οι παράλληλες επιχειρηματικές οικογενειακές δραστηριότητές του), πιστεύει πως η Ελλάδα έχει τις φθηνότερες τιμές στην Ευρώπη σχετικά με το PCR test, κι ενώ η τιμή του φτάνει στα 60 ευρώ.

«Τα rapid και self test είναι σε πολύ καλό επίπεδο ασφάλειας και αξιοπιστίας», πρόσθεσε, κάνοντας μερικές χιλιάδες επιστημόνων να σκίζουν τα πτυχία τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ