Κατερίνα Στεφανίδη: Τα “καρφιά” κατά του Συνδέσμου ΠΣΑΤ που δεν βράβευσε Ολυμπιονίκες ως αθλητές της Χρονιάς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τη δικαιολογημένη διαφωνία της κατά των επιλογών που έκανε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) στην ανάδειξη των αθλητών της χρονιάς για την Ελλάδα εξέφρασε η Κατερίνα Στεφανίδη.

“Είμαι σίγουρη πως ο Τεντόγλου χέ@@@κε αλλά εγώ δεν κρατιέμαι. Γίνεται σε Ολυμπιακή χρονιά να μην βγει αθλητής της χρονιάς ο χρυσός Ολυμπιονίκης και χρυσός στο πανευρωπαϊκό κλειστού (με μισό πόδι);” έγραψε αρχικά το απόγευμα της Παρασκευής η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο στο επί κοντώ σχετικά με την ψηφοφορία του ΠΣΑΤ που κατέταξε τον πρωταθλητή του ΝΒΑ, πάνω από τον χρυσό Ολυμπιονίκη του μήκους, Μίλτο Τεντόγλου.

Ακολούθησαν πολλές αντιδράσεις και σχόλια, με την Κατερίνα Στεφανίδη να απαντά σε πολλά από αυτά.  “Είναι Ολυμπιακή χρονιά. Το NBA γίνεται κάθε χρόνο. Οι Ολυμπιακοί κάθε 4 (5 σε αυτήν την περίπτωση). Επίσης η ομάδα του Γιάννη πήρε NBA όχι ο Γιάννης. Ο Τεντόγλου και ο Ντούσκος πήραν μόνοι τους τα χρυσά στους Ολυμπιακούς. Αυτή είναι η γνώμη μου” έγραψε, απαντώντας σε χρήστη του Twitter.
“Ο Γιάννης μπορεί να κερδίσει το NBA κάθε χρόνο. Η δυσκολία είναι το ότι οι Ολυμπιακοί γίνονται κάθε 4. Σε ολυμπιακή χρονιά αθλητής της χρονιάς πρέπει να είναι ολυμπιονίκης” ανέφερε σε άλλο tweet.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ