Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, 2023

Όταν το ψέμα έχει κοντά ποδάρια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γραφει ο Παναγιώτης Αποστολου

Είναι πανθομολογούμενο ότι η πολιτική πλέον ασκείται από τα socialmedia! Εκεί που ο Πρωθυπουργός πρωτεύει, αφού ο άνθρωπος την τεχνολογία την παίζει στα χέρια του!

Έγραψε λοιπόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Twitter (ή του το έγραψαν):

Z

«Η πολιτεία διαθέτει ακόμα 2 δωρεάν self test σε ολόκληρο τον πληθυσμό. Δέχτηκα εισηγήσεις για υποχρεωτικά rapid test σε όλους για τους χώρους διασκέδασης. Τις απέρριψα γιατί θα ήταν άδικο για τους εμβολιασμένους. Αντί λοιπόν να επιβάλλω κάτι σε όλους, επέλεξα να εμπιστευτώ όλους.»!

Όμως τον Πρωθυπουργό άδειασαν, τόσο ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, όσο και ο  καθηγητής Μικροβιολογίας και μέλος της Επιτροπής Αλκιβιάδης Βατόπουλος!

Ο μεν πρώτος μιλώντας στον ΑΝΤ1, τόνισε μεταξύ άλλων, πως δεν υπήρξε σχετική εισήγηση για το συγκεκριμένο μέτρο, ενώ εξέφρασε τις ενστάσεις του για όσα ανακοινώθηκαν! Ερωτηθείς δε, για εάν η Επιτροπή έχει κάνει σχετική εισήγηση στην κυβέρνηση, ο κ. Εξαδάκτυλος υπογράμμισε πως η Επιτροπή θα συνεδριάσει το μεσημέρι της Τρίτης και ως εκ τούτου δεν έχει προηγηθεί κάποια εισήγηση!

Σύμφωνα πάντα με τον κ. Εξαδάκτυλο, έχει συζητηθεί το μέτρο για δωρεάν self test, του οποίου το αποτέλεσμα θα καταχωρείται, και το οποίο θα κάνουν και οι εμβολιασμένοι για την είσοδο σε χώρους εστίασης και κέντρα διασκέδασης. Ωστόσο, δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση!

Ο δε δεύτερος μιλώντας στο Mega είπε:

«Η Επιτροπή δεν έχει συγκληθεί εδώ και 15 ημέρες. Αντικειμενικά δεν έχει πάρει απόφαση για αυτό το θέμα. Την τελευταία φορά που συναντήθηκαν είπαν για τα δωρεάν self test εν μέσω των εορτών.»!

Φίλες και φίλοι, τι ακριβώς δεν καταλάβατε;;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ