Κακός Σύμβουλος, που έπρεπε να έχει φύγει …χθες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γράφει ο Παναγιώτης Γεραπετριτης

Είναι αυτονόητο ότι ο κάθε Πρωθυπουργός δεν μπορεί να παρακολουθεί τα πάντα! Για το λόγο αυτό έχει Συμβούλους, προκειμένου να τον συμβουλεύουν εύστοχα περί πολλών ζητημάτων, αλλά και να τον προστατεύουν από πολιτικές μπανανόφλουδες!
Όμως είναι και τέχνη, που δείχνει τα ηγετικά προσόντα ενός Πρωθυπουργού, η σωστή αξιολόγηση των Συμβούλων του!

Δυστυχώς όμως – και κρίνεται εκ των αποτελεσμάτων – δεν το έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης! Αφού το Μέγαρο Μαξίμου “διοικούν” οι κύριοι Γιώργος Γεραπετρίτης (Υπουργός Επικρατείας), Γρηγόρης Δημητριάδης (Επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού) και Άκης Σκέρτσος (Υπουργός Επικρατείας, με καθήκοντα συντονισμού του κυβερνητικού έργου), οι οποίοι έχουν καταγράψει πλήθος αστοχιών και που έχουν οδηγήσει τη ΝΔ στο βάραθρο!

Τελευταία πολύ σοβαρή αστοχία, το επεισόδιο που σημειώθηκε στη Βουλή ανάμεσα στον Γιώργο Γεραπετρίτη και τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα!
Όταν ο Γιώργος Γεραπετρίτης πήρε τον λόγο από το βήμα της Βουλής, μετά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Ολομέλεια στο πλαίσιο της συζήτησης για τον κρατικό προϋπολογισμό, και απευθυνόμενος στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε με θρασύτητα:

«Ώρα να πηγαίνετε κύριε Πρόεδρε»!

Και σε ένα περιβάλλον έντασης, που οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ του φωνάζουν “ντροπή σου”, ο Αλέξης Τσίπρας, κάνοντας παρέμβαση είπε: «Έρχεστε να απαντήσετε σε μένα; Δεν είστε ούτε αρχηγός κόμματος για να κάθομαι να σας ακούω και να σας απαντώ, δεν είστε ούτε καν εκλεγμένος με την ψήφο του ελληνικού λαού, για να έχετε το θράσος να μου λέτε κάτι τέτοιο. Δεν είμαι υποχρεωμένος να κάτσω να σας ακούσω. Εκλεγείτε με την ψήφο του ελληνικού λαού και μετά θα καθίσω να σας ακούσω. Σας ζητώ να ανακαλέσετε»!

Στη συνέχεια ο Αλέξης Τσίπρας αποχώρησε από το κοινοβούλιο μαζί με την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ!

Βέβαια ο κακός Σύμβουλος Γιώργος Γεραπετρίτης, απέδειξε γιατί είναι κακός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού, από τη στιγμή που δεν μπορεί να διαπραγματευτεί πολιτικές κρίσεις!

Φαντασθείτε πως διαχειρίζεται σοβαρότερα ζητήματα και με ποιον τρόπο συμβουλεύει τον Πρωθυπουργό της χώρας μας!

Και όμως παραμένει ακλόνητος στην θέση του, ο Σημιτικός και Παπανδρεϊκός Γεραπετρίτης!!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ