Σε εισαγγελέα και ανακριτή ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Ο «Mr Κρύο Ανέκδοτο», όπως και την προηγούμενη φορά, έτσι και σήμερα, μπήκε στα δικαστήρια από την πλαϊνή πόρτα κι όχι από την κεντρική, προκειμένου να αποφύγει τους δημοσιογράφους και τα φλας των φωτογράφων. Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα, πριν περάσει την πόρτα του ανακριτή, αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου στον εισαγγελέα, καθώς μέσα στο Σαββατοκύριακο, προέκυψε νέα μήνυση σε βάρος του, από γυναίκα που τον καταγγέλλει ότι ανήρτησε στο διαδίκτυο επίμαχο υλικό με προσωπικές στιγμές της, χωρίς η ίδια να το γνωρίζει. Πρόκειται για την τρίτη μήνυση από πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

stathis 10

Σε βάρος του αναμένεται να ασκηθεί νέα ποινική δίωξη. Ουσιαστικά, εάν και είναι ήδη κρατούμενος, νομικά αυτό σημαίνει ότι ο πρώην παρουσιαστής συνελήφθη εκ νέου, για τουλάχιστον δεύτερη φορά. Και επισημαίνεται το «τουλάχιστον», καθώς μέρα με την μέρα αυξάνονται οι καταγγελίες, σύμφωνα με τη συνήγορο της πρώτης καταγγέλλουσας και πρώην συντρόφου του.

«Βρίσκομαι σε επικοινωνία με άλλες τέσσερις κυρίες, οι οποίες είχαν σχέση με τον καταγγελλόμενο. Δεν γνωρίζουν αν έχουν καταγραφεί κάποιες εξ αυτών και κάποιες άλλες γνωρίζουν ότι έχουν καταγραφεί αλλά δεν γνωρίζουν αν έχουν αναρτηθεί τα υλικά» δήλωσε η Σταυρούλα Πρίλη.

Η δικηγόρος πρόσθεσε ότι μία από τις τέσσερις καταγγέλλουσες πρώην συντρόφους του Στάθη Παναγιωτόπουλου έχει χάσει τον ύπνο της, καθώς εκφράζει την έντονη ανησυχία και τους φόβους της ότι ενδέχεται να έχει υποστεί διασυρμό με δημοσιοποίηση στο διαδίκτυο προσωπικών της στιγμών με τον πρώην παρουσιαστή.

stathis 8

«Η μία εξ αυτών είχε καταγραφεί με τη συναίνεσή της, αλλά δεν γνωρίζει αν έχουν διαγραφεί τα αρχεία από τον καταγγελλόμενο, αν και του το είχε ζητήσει. Οπότε, είμαστε στην αναμονή των εξελίξεων, σε συνεννόηση με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος» συμπλήρωσε η νομική συμπαραστάτης της πρώτης καταγγέλλουσας, που υπέβαλε μήνυση, καθώς ο Παναγιωτόπουλος ανάρτησε στο διαδίκτυο βιντεοληπτικό και φωτογραφικό υλικό από ερωτικές τους στιγμές εν αγνοία της.

Όπως αναφέρουν πηγές από την πλευρά του κατηγορούμενου πρώην παρουσιαστή, δεν περίμενε την απόφαση να τεθεί υπό κράτηση και την άσκηση δίωξης σε βαθμό κακουργήματος, καθώς η υπόθεσή του αρχικά είχε χαρακτηριστικά πλημμελήματος.

Ωστόσο ο εισαγγελέας αναγνώρισε νομολογία υπόθεσης που αποτελεί δεδικασμένο, ενώ ζήτησε να διερευνηθεί το ενδεχόμενο να είχε και οικονομικό όφελος από τη δημοσιοποίηση του επίμαχου βιντεοληπτικού και φωτογραφικού υλικού. Έτσι, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρίσκεται αντιμέτωπος ακόμη και με ποινή δεκαετούς κάθειρξης για το αδίκημα της ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου, σε βαθμό κακουργήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ