Φοίβος Κλαυδιανός: “Χυδαίο, μισογυνικό από γενίτσαρο της συστημικής δημοσιογραφίας”

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

netakias.com

Γράφει ο Φοίβος Κλαυδιανός για τον Δημήτρη Δανίκα: 

“Δημήτρη Δανίκας: Ότι πιο χυδαίο, μισογυνικο και αντικοινωνικό από έναν γνωστό γενίτσαρο της συστημικής δημοσιογραφίας.
Όταν η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας, για πρώτη φορά σε αυτόν τον βαθμό, ξεπερνά τον συντηρητισμό της και καταδικάζει απερίφραστα και χωρίς αστερίσκους κάθε μορφής βία εναντίον των γυναικών, αυτός επιλέγει να τους καταλογίσει ευθύνες, γράφοντας για “συνενοχή”, “IQ ραδικιού” και “θέλησή τους”, με την οποία “έκατσαν και περίμεναν στα τέσσερα”.
Πέρα από τις προφανείς διαπιστώσεις για την αρρωστημένη προσωπικότητα του εν λόγω συναδέλφου, νομίζω ότι δύο ακόμη συμπεράσματα είναι αρκετά ασφαλή.
Πρώτον, οι υποτιθέμενοι προοδευτικοί διανοούμενοι, που ξεπουλήθηκαν στο σύστημα, ως εργαλείο εναντίον των προοδευτικών κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων, είναι από τα πιο μελανά υποκείμενα στη χώρας μας.
Δεύτερον, οτιδήποτε έχουν γράψει ή πει στο παρελθόν αυτός και οι όμοιοι του εναντίον του προοδευτικού κόσμου δεν έχουν καμία αξία, εκτός από το επιβεβαιώνουν ότι πρέπει να προχωρήσουμε.
ΥΓ1. Παρόλα αυτά ο κύριος Δανίκας παραμένει ένας πολύ καλός τεχνοκριτικός… Όταν βάζει κακό βαθμό, έχεις μια εξασφαλισμένα καλή ταινία να δεις. Όταν βάζει καλό, την αποφεύγεις. Δεν σε παραπλανεί, σχεδόν, ποτέ.
ΥΓ2. Νομίζω ότι μπορούμε να καταλαβαίνουμε σιγά σιγά τι συμβαίνει με τον “ανδρισμό” όσων δεν θέλουν τις γυναίκες χειραφετημένες και χωρίς φόβο…
ΥΓ 3. Χρόνια πολλά σε όλους. Η κοινωνία θα προχωρήσει.”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ