Έχει το θράσος η Τουρκία να μιλάει για τη Ρωσία!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μεταδόθηκε και αυτό.
Ο Τούρκος ΥΠΕΞ κάλεσε την Ρωσία, την ΡΩΣΙΑ, να αποφεύγει, στήν διένεξή της με την Ουκρανία, μονομερείς ενέργειες καί να καθίσει στο τραπέζι του διαλόγου.

Όχι οτι κάτι τέτοιο δεν αναμενόταν, όμως και τέτοια αδιαντροπιά!
Λέχθηκε δε ότι στο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ και στα ανώτερα κλιμάκια αναλυτών όλες οι εισηγήσεις αυτών προς τους πιο πάνω είναι κατα κανόνα φιλοτουρκικές, καθως  από εκεί εκπορεύονται κάποιες περίεργες ισορροπίας δηλώσεις των κυβερνητικών στα Ελληνοτουρκικά « όπως, ναι μεν, αλλά» δίδοντας χρόνο αλλά και έρεισμα στούς Τούρκους να οργανωθούν ανάλογα, αποφεύγοντας τον σκόπελο, τον Τούρκικο,πράγμα που θα το δούμε από την εξόρυξη του μαύρου χρυσού στις Κυπριακές ΑΟΖ.

Το μεταναστευτικό όμως που είναι όλο δικό μας, παραμένει δικό μας;Το μέλημα,των μή κατατρεγμένων παλικαριών, κυρίως, τώρα, σήμερα είναι «φροντίστε μας διότι είστε ανθρωπιστές» ξανά για σήμερα. Για μέλλοντικά είναι βέβαιον ότι θα είναι λίγο….αλλαγμένο.

Όπως «φροντίστε μας διότι είστε υπόδουλοι». Με πρώτη την Κύπρο. Όλος ο κόσμος που βλέπει σήμερα τον Τούρκο να επηρεάζει ανοιχτά,όπως διαταγή, τους εις Γερμανία τί να ψηφίσουν, και πόσα παιδιά να αποκτήσουν, τί
άραγε καταλαβαίνει;

Άλλωστε προ μηνών ο Ερντοάν βαρύγδουπα/θρασύτατα εξήγγειλε ενώπιον δικών του ως συνήθως,πώς η Ευρώπη δεν θα είναι Χριστιανικό φέουδο ή κάτι τέτοιο. Λές και τώρα είναι. Όπως πάντα έμεινε αναπάντητος και παραμένει ανεμπόδιστος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ