Το πρωι ο πρωθυπουργός μιλαγε στην Σακελλαρόπουλου για αποκλιμάκωση της πανδημίας και το απόγευμα ανακοινώθηκαν 9000 Κρουσματα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ευτυχώς που πηγαίνει ο πρωθυπουργός και ενημερώνει την πρόεδρο Κατερίνα Σακελλαροπούλου, εκεί στο προεδρικό όπου βρίσκεται απομονωμένη με τον σύντροφο της τα τελευταία δύο χρόνια, διότι σε αντίθετη περίπτωση μπορεί η γυναίκα να σχημάτιζε τελείως διαφορετική άποψη για την πραγματικότητα.

Φανταστείτε να μην είχε πάει σήμερα το πρωί ο Κυριάκος στην πρόεδρο, για να την διαβεβαιώσει ότι έχουμε αποκλιμάκωση της πανδημίας και να άνοιγε η γυναίκα καμιά τηλεόραση το απόγευμα και να έβλεπε ρεκόρ κρουσμάτων και θετικότητα που αγγίζει το 10%! Θα σχημάτιζε τελείως λάθος εντύπωση. Θα νόμιζε ότι η πανδημία βρίσκεται στο φόρτε της. Θα την έτρωγε το άγχος.

Αλλά και τι όμορφη εικόνα που έβγαλαν οι δυο τους στα κανάλια. Θύμισαν σχολικό σκετσάκι όπου ανέμελα μαθητούδια παίζουν έναν σύντομο ρόλο, μακριά από τις σκοτούρες τις καθημερινότητας.

Αφού η παράσταση τελείωσε, ενημερωθήκαμε ότι ο πρωθυπουργός στην σκιά των σχεδόν 10.000 κρουσμάτων, θα φύγει για ολιγοήμερες διακοπές στη μαγευτική Ήπειρο. Χαρίζοντας άλλη μια νότα αισιοδοξίας στους Έλληνες, για τις ημέρες των εορτών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ