Λάκης Λαζόπουλος: Το σύστημα θέλει μόνο Πορτοσάλτες και γιατρούς πορτοσαλτίζοντες – Γιατί σταμάτησε το Αλ Τσαντίρι” (Βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

O Λάκης Λαζόπουλος μίλησε στον Love 97,5 και την εκπομπή του Βασίλη Ιωάννου, την Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου στις 22:00 σε μια εφ’όλης της ύλης συζήτηση.

Ο κορυφαίος ηθοποιός που έχει ξεχωρίσει για τα αιχμηρά του κοινωνικοπολιτικά σχόλια, τα οποία απολαμβάναμε επί σειρά ετών μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δείκτες και πλέον μέσα από το prodcast «Στο Στόμα Του Λάκη», παραχώρησε την πρώτη του ραδιοφωνική συνέντευξη.

Ερωτώμενος γιατί σταμάτησε το Αλ Τσαντίρι, απάντησε ότι το έκανε για να είναι δίπλα σε δικό του άνθρωπο, ενώ για τα όσα συμβαίνουν με το Ράδιο Αρβύλα, πέρα του ότι είναι πραγματικό το γεγονός με τον υπόδικο πλέον Στάθη Παναγιωτόπουλο, είπε ότι το σύστημα θέλει μόνο Πορτοσάλτες ώστε να πάει σε εκλογές χωρίς αντίθετες φωνές

“Δεν χάνεται ο πόλεμος (το γιατί σταμάτησε το Αλ Τσαντίρι). Νομίζω ότι είχαν τελειώσει οι δυνάμεις μου οι ψυχικές. Ηταν ψυχικά αποθέματα που τα ξόδευα για τον άνθρωπο που ήταν ο άνθρωπός μου και ήταν ψυχικά αποθέματα που έπρεπε να αντιμετωπίσω τους πολέμους. Οπότε από την ώρα που αποφάσισα τα ψυχικά μου αποθέματα να τα δώσω σε έναν άνθρωπο δεν θα μπορούσα να συνεχίσω τον πόλεμο αυτόν. Αυτός θέλει πολύ μεγάλα “γκατς”, τα οποία δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να τα διαθέσω εκεί.

Μα, θα μου πεις ότι αφήνεις τον πόλεμο για τον δικό σου άνθρωπο; Η απάντηση είναι Ναι, σε κάθε περίπτωση”

Ακούστε ολόκληρη η συνέντευξη και πως θα σχολίαζε ο Τζίμης από τους 10 μικρούς Μήτσους τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ΕΔΩ: https://t.co/v9tAzKYLcE

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ