Δικάζεται στο αυτόφωρο ο τράπερ Light – Διώκεται για τρία πλημμελήματα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας παραπέμφθηκε να δικαστεί ο γνωστός τράπερ Light ο οποίος συνελήφθη μετά από έλεγχο στο αυτοκίνητο του από αστυνομικούς του Τμήματος Εκβιαστών.
Ο Εισαγγελέας άσκησε εναντίον του ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για παράνομη οπλοκατοχή, παράνομη οπλοφορία και παραβίαση του νόμου περί ναρκωτικών.
Ο τράπερ και ένας φίλος του συνελήφθησαν το βράδυ της Δευτέρας μετά από έλεγχο που έκαναν αστυνομικοί στο αυτοκίνητο του όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο σακουλάκια με μικρή ποσότητα κάνναβης, ναρκωτικά χάπια (δύο καρτέλες Xanax) και 18.355 ευρώ.
Ο Light συνελήφθη μετά από βίντεο και φωτογραφίες του με “πόζες” στα stories του Instagram που τον απεικόνιζαν με όπλα, λίγο πριν την εμφάνιση του σε μπαρ στο Κολωνάκι.
Ανάμεσα στα στιγμιότυπα υπήρχε και βίντεο όπου διακρίνονται περασμένα στο παντελόνι του τρία όπλα.
Στο σπίτι του τράπερ βρέθηκαν δύο σφαίρες των 38 χιλιοστών, ένα τσεκούρι και ένα μαχαίρι 29 εκατοστών.
Όμως δεν βρέθηκαν τα όπλα που απεικονίζονται στο επίμαχο βίντεο.

Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρώτες πρωινές ώρες της 28-12-2021, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και εξαρτησιογόνων ουσιών.

3558BD6C 56E4 4028 B918 1AC6C2A26153

Οι ανωτέρω εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε όχημα στην περιοχή του Κολωνακίου και σε έλεγχο που τους διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή τους και ακολούθως κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες περιέχουσες κάνναβη μεικτού βάρους -9- γραμμ., -9- ναρκωτικά δισκία, το χρηματικό ποσό των -18.355- ευρώ και κινητά τηλέφωνα.

Σε περαιτέρω έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τσεκούρι, μαχαίρι, -2- σφαίρες και συσκευή εκπομπής φωτεινών σημάτων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ