Απαγωγή στην Πεντέλη: Οι δράστες ζητούν λύτρα – Δείτε ποιος είναι ο επιχειρηματίας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απαγωγή επιχειρηματία στην Πεντέλη: Οι δράστες ζητούν λύτρα άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Μήνυμα με το οποίο ζητούν λύτρα ύψους άνω του 1.000.000 ευρώ έχουν ήδη αποστείλει, σύμφωνα με το tovima.gr, οι απαγωγείς του ιδιοκτήτη εταιρείας πώλησης ανταλλακτικών που έπεσε θύμα αρπαγής πριν από λίγες ώρες έξω από το σπίτι του στην οδό Ξάνθου στην Πεντέλη.

Αυτός είναι ο γνωστός επιχειρηματίας Διαβάστε το όνομα του εδω   

Η τελευταία του ανάρτηση στο Instagram

 

Μάλιστα, η εξαφάνισή του δηλώθηκε άμεσα από τους οικείους του και οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Από τις έρευνες εντοπίστηκαν και 2 καμμένα αυτοκίνητα έξω από τον οικισμό «Φοίνικας» στα Σπάτα, τα οποία πιθανόν να χρησιμοποιήθηκαν από τους φερόμενους ως απαγωγείς του επιχειρηματία και μετά εγκαταλείφθηκαν ώστε να εξαφανιστούν τα ίχνη τους.

 


 

 

 

Η βιντεοκλήση τη στιγμή της αρπαγής

Πληροφορίες  αναφέρουν ότι ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό του μιλούσε με βιντεοκλήση με έναν φίλο του, ο οποίος φέρεται να υποστηρίζει ότι είδε live τη στιγμή που οι δράστες του επιτέθηκαν, τον ακινητοποίησαν και τον απήγαγαν. Ο φίλος του επιχειρηματία τηλεφώνησε αμέσως έντρομος στην σύντροφό του, ενώ στη συνέχεια ενημέρωσε και την αστυνομία.

 

 

 

kiparissis 1

kiparissis 2

Οι τελευταίες αναρτήσεις του επιχειρηματία στο Instagram

Το βράδυ πριν από την απαγωγή του, απόλαυσε μία έξοδο σε εστιατόριο και μάλιστα δημοσίευσε στο instagram φωτογραφίες από όλα τα πιάτα που δοκίμασε σε instastory.

 

apagogi anartiseis 1 apagogi anartiseis 2 apagogi anartiseis 3 apagogi anartiseis 4 apagogi anartiseis 5 apagogi anartiseis 6 apagogi anartiseis 7

ΔΗΜΟΦΙΛΗ