Νέα μέτρα: Κλαίνε οι μουσικοί, δεν έχουν να φάνε

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Λευτέρης Πανταζής μιλώντας στον Skai και στον Alpha ανέφερε πως:

Σοκαριστήκαμε, κάναμε τα εμβόλια, τηρήσαμε τα μέτρα, κλείσαμε τραπέζια για την παραμονή και την Πρωτοχρονιά. Το αφεντικό πήρε προμήθειες, θα πρέπει να επιστρέψουμε όλες τις προκαταβολές, οι 100 οικογένειες θα είναι στον δρόμο. Αυτά είναι τα άσχημα.

Πιστεύω θα μπορούσαν τα κέντρα να λειτουργήσουν αυτές τις ημέρες. Εκεί που εργαζόμαστε είναι περίπου 100 άνθρωποι που εργάζονται. Περίμεναν αυτές τις δύο ημέρες οι άνθρωποι που δουλεύουν εκεί να κάνουνε μεροκάματο 40-50 ευρώ ο καθένας να τα περάσει με την οικογένειά του. Ξαφνικά όλα αυτά ανατρέπονται. Ξέραμε για τις 3 του μήνα. Αυτό ήταν σοκ για όλους. Μείναμε όλοι στον αέρα.

Σίγουρα τα κρούσματα είναι εδώ, υπάρχουν, είναι πολλά, παροτρύνουμε τον κόσμο να πάει να κάνει το εμβόλιο. Όμως μπορούσαμε νομίζω ένα διήμερο τουλάχιστον ο κόσμος να βγει. Μπορεί να είχαμε λίγα παραπάνω κρούσματα, αλλά αυτές τις δύο ημέρες θα έπρεπε ο κόσμος να διασκεδάσει, να φάει, να δει τους ανθρώπους που αγαπάει, που ήρθαν από μακριά να δουν την οικογένειά τους, να μαζευτούν σπίτι τους να φάνε όλοι μαζί.

O κ. Δ. Βρεττός, ο οποίος είναι μαέστρος ανέφερε πως: «οι μουσικοί κλαίνε. Δεν έχουν να φάνε, έχω και φίλους και γνωστούς μουσικούς που δεν θα μπορέσουν να κάνουν ούτε ρεβεγιόν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ