Οι Πακιστανοί των Αθηνών σνόμπαραν τον Σάκη Ρουβα και το Λυκαβηττό και προτίμησαν το Συνταγμα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρωτοχρονιά στη φιλόξενη και ζέστη πλατεία Συντάγματος επέλεξαν να κάνουν παρα πολλοί μετανάστες απο το Πακισταν αλλα και απο άλλες χώρες της Ασίας αλλα και της Αφρικής.

Οπως φάνηκε οι πολίτες απο το Πακισταν σνόμπαραν τον Σάκη Ρουβα και δεν ανέβηκαν για να τον απολαύσουν στον Λυκαβηττό αλλα αντίθετα ξεχύθηκαν στην πλατεία Συντάγματος οπως το συνηθίζουν άλλωστε παραδοσιακά αρκετά χρόνια τωρα.

Ετσι οσο  Έλληνες κλεισμένοι στα σπίτια τους, παρακολουθούσαν από την κρατική τηλεόραση το κακόγουστο σόου Μπακογιάννη – Ρουβά, το πακιστανικό κανάλι URDU Greece, (ναι για όσους δεν το γνωρίζουν, το URDU TV έχει πλέον γραφεία και στην Ελλάδα), έκανε διθυραμβικό αφιέρωμα στην πλατεία Συντάγματος.

Μαλιστα σε όλα τα πλάνα, δεν φαίνεται ούτε ένας Έλληνας, ενώ  κάποια στιγμή φάνηκε μία μόνο γυναίκα ανάμεσα στους εκατοντάδες συγκεντρωμένους.

Δυστυχως οπως φαίνεται και από τις εικόνες, δεν τηρείται κανένα μέτρο ασφαλείας με τους περισσότερους  ναμη φορούν μάσκες, παρά την υποχρεωτικότητα της στους ανοιχτούς χώρους, κυρίως δε στους χώρους όπου παρατηρείται συνωστισμός και παρα τους 10.000 αστυνομικούς που έβγαλε ο Θεοδωρικάκος στους δρόμους, Πρωτοχρονιάτικα.

نیا سال مبارک ہو pic.twitter.com/XvNawB5fLd

— Σταυροφόρος (@stavroforos_) December 31, 2021

ΔΗΜΟΦΙΛΗ