Φρειδερίκος Χόντος: Πέθανε παραμονές Χριστουγέννων, σε ηλικία μόλις 40 ετών

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένας απο τους μεγαλύτερους επιχειρηματιες της χώρας μας, έφυγε απο τη ζωη τρεις μέρες πριν τα Χριστούγεννα. Ο Φρειδερίκος Χοντος, ένας απ’ τους τρεις γιους του Αργύρη Χόντου, ενός εκ των συνιδρυτών της οικογενειακής επιχείρησης που εξελίχθηκε σε αυτοκρατορία στον τομέα των καλλυντικών.

Βρισκόταν στην τέταρτη δεκαετία της ζωής του, ήταν χαμηλών τόνων ενώ όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν ευγενικό, καλοσυνάτο και εργατικό άνθρωπο που τα τελευταία χρόνια προσπαθούσε να αφιερώνει περισσότερο χρόνο στην οικογένεια ενώ έδινε άνιση μάχη με μια επιθετική μορφή καρκίνου.

Ήταν ένας απ’ τους τρεις γιους του Αργύρη Χόντου, που μεταξύ άλλων ελέγχει τα καταστήματα Hondos στην οδό Ερμού στην Αθήνα, στην Κηφισιά, στο Μαρούσι, στο Παγκράτι, τη Λάρισα, το Βόλο, και τη Θεσσαλονίκη (Ευοσμο, Αριστοτέλους, Εγνατίας).

Υ.Γ. Υπενθυμίζεται πως τα αδέρφια Χόντου που συνίδρυσαν την αλυσίδα έχουν ουσιαστικά μοιρασμένα τα καταστήματα και δεν τα έχουν υπό τη σκέπη μίας Ανώνυμης Εταιρείας προκειμένου να αποφεύγονται οικογενειακές προστριβές. Κάτι ωστόσο που δεν είχε αποφευχθεί όταν ένας εκ των αδερφών, ο Γιώργος, είχε αυτονομηθεί πλήρως δημιουργώντας την «Hondos Πολυκαταστήματα» που όμως «βούλιαξαν» στην κορύφωση της κρίσης στη χώρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ