Έσπασε στο ξύλο τη γυναίκα του επειδή του ειπε να φύγει απο το σπίτι για να μην τους κολλήσει

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλα ξεκίνησαν όταν η γυναίκα του ζήτησε να κάνει self test προκειμένου να βρίσκονται σε επαφή. Μόλις το τεστ βγήκε θετικό του είπε να φύγει από το σπίτι για να μην κολλήσει η ίδια και το παιδί τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star σε κατάσταση σοκ η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι ο 46χρονος σύζυγος της την ξυλοκόπησε άγρια. «Φοβήθηκα μην κολλήσω εγώ και το παιδί. Του ζήτησα να φύγει από το σπίτι. Άρχισε να με χτυπά στο στομάχι και το πρόσωπο. Φώναζα βοήθεια προκειμένου να γλιτώσω», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της.

Ο δικηγόρος του 46χρονου συζύγου, Φοίβος Στρουγγαρης από την πλευρά του ανέφερε:  «Όταν το τεστ βγήκε θετικό του ζήτησε να φύγει από το σπίτι μέχρι να γίνει καλά και το τεστ να είναι αρνητικό. Εκείνος όντας σε συναισθηματική φόρτιση την έπιασε από τα χέρια, δεν ξέρω ακριβώς τι έχει συμβεί, αυτό θα φανεί αργότερα στη δικογραφία. Εκείνη έφυγε από το σπίτι φωνάζοντας τη λέξη “βοήθεια” και πήγε στο αστυνομικό τμήμα και τον κατήγγειλε».

Ο 46χρονος παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα αφού παρήλθε το αυτόφωρο και αναμένει την απόφαση των αρχών για το εάν θα οριστεί τακτική δικάσιμος ή προκαταρκτική εξέταση.

Το γεγονός ότι ο 46χρονος ήταν φανατικός αντιεμβολιαστής προκαλούσε συνεχείς καβγάδες με τη σύζυγο του. Πριν από λίγες ημέρες ωστόσο εμβολιάστηκε.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του συζύγου το ζευγάρι τώρα δεν είναι μαζί.«Εκείνος έχει εγκαταλείψει τη συζυγική στέγη για ευνόητους λόγους αφού δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβεί εάν βρεθούν ξανά μαζί», ανέφερε σχετικά

ΔΗΜΟΦΙΛΗ