Δύσκολη μάχη του Γιάννη Φλωρινιώτη για να κρατηθεί στη ζωη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Φλωρινιώτη, καθώς σε διάστημα δύο εβδομάδων μεταφέρθηκε δεύτερη φορά στο νοσοκομείο. Ο αγαπημένος τραγουδιστής νοσηλεύεται στο Θριάσιο Νοσοκομείο, καθώς πάσχει από λοίμωξη του αναπνευστικού δεύτερου βαθμού, έχοντας χαμηλό οξυγόνο. Μάλιστα, εάν η κόρη του Αννα Φλωρινιώτη δεν τον μετέφερε αμέσως στο ΕΚΑΒ, θα του κοβόταν η αναπνοή, όπως ανέφεραν οι γιατροί.

Από τον Βαγγέλη Καράλη

Να θυμίσουμε ότι ο Γιάννης Φλωρινιώτης πρωταγωνιστούσε στην πολυσυζητημένη παράσταση «ΝικοΤιτανικός» στην Κύπρο μαζί με τον Παύλο Χαϊκάλη. Η «Espresso» επικοινώνησε με την Αννα Φλωρινιώτη, η οποία τόνισε για την κατάσταση υγείας του πατέρα της: «Ο πατέρας μου πριν από περίπου δύο εβδομάδες πήγε στην Κύπρο για να ξεκινήσει πρόβες για την παράσταση “ΝικοΤιτανικός” και ήταν πολύ χαρούμενος που θα έπαιζε ξανά στο θέατρο. Στην πρώτη πρόβα αισθάνθηκε πόνο στην καρδιά και στην πλάτη, ένιωσε ότι του κοβόταν η αναπνοή και τον μετέφεραν εσπευσμένα στο Νοσοκομείο της Λεμεσού. Του έκαναν εισαγωγή για να δουν από πού προέρχονται οι πόνοι και σειρά εξετάσεων. Υστερα από τρεις ημέρες κι ενώ οι γιατροί επέμεναν ότι πρέπει να μείνει στο νοσοκομείο, υπέγραψε για να φύγει, για να μη χάσει την πρόβα τζενεράλε και κρεμάσει τους ηθοποιούς και τον παραγωγό. Ξεκίνησε να παίζει στις παραστάσεις και επειδή κουραζόταν, το οξυγόνο του έπεφτε πολύ. Μετά το τέλος των παραστάσεων κοιμόταν με οξυγόνο, γιατί ήταν πολύ χαμηλό».

Συνεχίζοντας η Αννα Φλωρινιώτη πρόσθεσε στην «Espresso» ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν εξελιχτεί δραματικά για τον πατέρα της, αν δεν νοσηλευόταν εκ νέου: «Αποφάσισα να πάω παραμονή Πρωτοχρονιάς στην Κύπρο για να είμαι στο πλευρό του και να τον πείσω να επιστρέψει στην Ελλάδα. Την Πέμπτη 30/12, μετά τα νέα μέτρα για την πανδημία, η παράσταση κόπηκε κι έτσι ο πατέρας μου έκλεισε εισιτήρια για έρθει την Παρασκευή στην Ελλάδα. Πήγα να τον παραλάβω από το αεροδρόμιο και τον είδα φανερά καταβεβλημένο από την κούραση και το ταξίδι. Είχα μαζί μου οξύμετρο, του μέτρησα το οξυγόνο και είχε μόλις 76. Τον πήγα αμέσως στο ΕΚΑΒ του αεροδρομίου, του έβαλα οξυγόνο και του έκαναν καρδιογράφημα. Μου είπαν πώς αν δεν τον πήγαινα αμέσως εκεί, θα του κοβόταν η αναπνοή! Φοβήθηκα τόσο πολύ! Επειτα ήρθε ασθενοφόρο και τον μετέφεραν στο Θριάσιο, όπου νοσηλεύεται μέχρι σήμερα. Πρέπει να επανέλθει το οξυγόνο του, καθώς είχε χρόνια πρόβλημα με το αναπνευστικό του, αλλά δεν το γνώριζε. Η ψυχολογία του είναι καλή, είναι ευδιάθετος και ευτυχώς ξεπέρασε τον κίνδυνο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ