Don’t Look Up – Θεοδωρικάκος: «Αυθόρμητα» βρέθηκαν χιλιάδες Πακιστανοί, πακιστανικά κανάλια…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

..ορχήστρες και ισλαμοφασίστες στο Σύνταγμα!

Με μία ανάρτηση του πριν από λίγο στο Twitter ο Τάκης Θοδωρικάκος Προκαλεί ευθέως το Δημόσιο αίσθημα και προσπαθεί να εξαπατήσει τους πολίτες, κατά τα πρότυπα της ταινίας Don’t look up που σαρώνει στο Netflix…

Προσπαθώντας να παραστήσει τον «σκληρό» απέναντι στις προκλήσεις των πακιστανών, ο υπουργός προστασίας του πολίτη ξε καθάρισε ότι δεν πρόκειται να σβήσει τα πρόστιμα στους Πακιστανούς!

Έγραψε συγκεκριμένα:

«Δεν πρόκειται να ακυρώσουμε κανένα πρόστιμο που επέβαλε η ΕΛ.ΑΣ στα μέλη της πακιστανικής κοινότητας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα γιατί δεν φορούσαν μάσκα. Οι νόμοι είναι νόμοι και ισχύουν για όλους ακόμη και αν η παρουσία των ανθρώπων αυτών ήταν πράγματι αυθόρμητη»!

Εδώ λοιπόν διαπιστώνουμε ότι ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος. Δηλαδή, με ποια λογική «ανακοινώνει» ότι δεν πρόκειται να σβήσει τα πρόστιμα; Έχει σβήσει μήπως και άλλα πρόστιμα για να διευκρινίζει ότι τα συγκεκριμένα δεν πρόκειται να ακυρωθούν; Είναι δυνατόν να λέγεται τέτοιο πράγμα από υπουργό της κυβέρνησης και μάλιστα επιφορτισμένο με την υπεράσπιση της νομιμότητας;

Το πιο επικίνδυνο όμως είναι άλλο. Ο Θεοδωρικάκος ευθυγραμμιζόμενος με σκοτεινές φιγούρες της λεγόμενης «πακιστανικής κοινότητας», ισχυρίζεται ότι η παρουσία των πακιστανών από την ομόνοια μέχρι το Σύνταγμα, που ανέμιζαν πακιστανικές σημαίες ακόμα και έξω από το κοινοβούλιο, ήταν «αυθόρμητη»!

Δηλαδή, «αυθόρμητα» βρέθηκαν χιλιάδες Πακιστανοί στο κέντρο της Αθήνας, ενώ απαγορευόταν οι εκδηλώσεις. Αυθόρμητα έστησαν ηχεία και ορχήστρες. Αυθόρμητα πήραν μαζί τους τις σημαίες με την ημισέληνο. Αυθόρμητα βρέθηκαν και τα πακιστανικά κανάλια στο σημείο, τα οποία μετέδιδαν τις θλιβερές εικόνες στα κεντρικά τους δελτία.

Το κυριότερο, αυθόρμητα βρέθηκαν πακιστανοί νεοναζί – εθνικιστές, που στο προφίλ τους μέσω του οποίου μετέδιδαν τα βίντεο και τις εικόνες, έχουν σημαίες της Τουρκίας και του Αζερμπαϊτζάν!

04F636E4 AD2F 49A8 A4D9 8FAFDFE0EF38
Πακιστανός φασίστας βρέθηκε «αυθόρμητα» στο κέντρο της Αθήνας

Εάν λοιπόν όλα αυτά τα αίσχη έγιναν αυθόρμητα, φανταστείτε τι έχει να γίνει εάν κινηθούν και οργανωμένα.

Μετά από αυτή την ανάρτηση, ο υπουργός προστασίας του πολίτη πρέπει να υποβάλει την παραίτησή του. Εάν ο πρωθυπουργός συνεχίσει να τον διατηρεί την θέση του, αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ