Φρίκη: Ο Αιγυπτιος στον Άγιο Παντελεημονα μετέδιδε live στο Facebook τον ξυλοδαρμο της πρώην συντρόφου του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα βιντεο με τον ξυλοδαρμό της 30χρονης κοπέλας απο τη Βουλγαρία από τον 34χρονο Αιγύπτιο της πρώην σύντροφος στον Άγιο Παντελεημονα έφερε στη δημοσιοτητα η ΕΡΤ.

Στο βίντεο αποτυπώνεται η βιαιότητα του 34χρονου Αιγυπτίου, που εκτός εαυτού χτυπάει την 31χρονη πρώην σύντροφο του και την απειλεί ότι θα την σκοτώσει.

Το βίντεο που προκαλεί αποτροπιασμό, έχει τραβηχτεί από τον 34χρονο Αιγύπτιο, ο οποίος μάλιστα μετέδωσε την κακοποίηση της γυναίκας live μέσω facebook σε φίλους του.

Αναλυτικά η κατάθεση της κοπέλας:

«Ζω τρία χρόνια στην Ελλάδα. Με τον Αχμέντ έχουμε σχέση τους τελευταίους 4 μήνες. Μου είχε πει ότι θέλει να πάω εγώ και η αδερφή μου στο σπίτι του να κάνουμε Πρωτοχρονιά. Δεν πήγαμε και εκνευρίστηκε. Ήταν ευέξαπτος και είχε επιθετική συμπεριφορά, και προκαλούσε τσακωμούς για ασήμαντες αιτίες «Εισέβαλε στο σπίτι στο Γαλάτσι, με χτυπούσε με κλωτσιές και μπουνιές, ενώ με έπιασε από τα μαλλιά και με έσερνε στο πάτωμα έως έξω. Προσπαθούσα να τον ηρεμήσω, αλλά δεν με άφηνε να μιλήσω. Μου πήρε το κινητό τηλέφωνο, με βιντεοσκοπούσε και έκανε ζωντανή μετάδοση στο Facebook σε φίλους του στην Αίγυπτο. Με πήγε στο σπίτι του και με χτυπούσε ασταμάτητα. Όταν ήρθαν οι αστυνομικοί, πήρε τη φιάλη υγραερίου, άνοιξε τη στρόφιγγα, έφυγε αέριο και κράταγε τον αναπτήρα στα χέρια. Φοβήθηκα πάρα πολύ. Έλεγε στους αστυνομικούς ότι τον είχα απατήσει, ότι είμαι δική του γυναίκα, θα με κάνει ό,τι θέλει και να μην τους νοιάζει. “Δεν βγαίνω με τίποτα έξω”, έλεγε και ότι θα πεθάνουμε όλοι μαζί. Έλεγε ότι τον έχουν πιάσει 7 φορές χωρίς να έχει κάνει τίποτα και ότι δεν υπάρχουν νόμοι εδώ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ