Διπλή δικαστική δικαίωση για τον Κώστα Βαξεβάνη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετά την κατάρρευση της μεθοδεύσεις που αποσκοπούσε στην εμπλοκή του Κώστα Βαξεβάνη στην υπόθεση Καλογρίτσα, έρχονται και οι καταδικαστικές αποφάσεις.

Σε δύο περιπτώσεις ο εκδότης της εφημερίδας Docomento προσέφυγε στην δικαιοσύνη για δημοσιεύματα που αναπαρήγαγαν αυτούς τους συκοφαντικούς ισχυρισμούς και δικαιώθηκε. Όπως ο ίδιος προανήγγειλε, «έπεται και συνέχεια».

Το σημαντικό πάντως για την δημοκρατία και την ίδια την Ελλάδα, είναι ότι η δικαιοσύνη γκρέμισε με αυτές τις αποφάσεις της ένα σκοτεινό αφήγημα που προσπαθούσε να στοχοποιήσει όσους αγωνίζονταν για να αποκαλύψουν σκάνδαλα.

Η περίπτωση του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών, ήταν η πρώτη φορά που το κράτος όρθωση ανάστημα απέναντι στους καναλάρχες. Το σκάνδαλο θα έπρεπε να είναι η ακύρωση του πρώτου διαγωνισμό ο οποίος είχε αποφέρει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στα δημόσια ταμεία.

Η περίπτωση όμως της Απόπειρας μετατροπής του μεγάλου σκανδάλου Novartis σε σκευωρία, είναι μία υπόθεση που έχει διασύρει την Ελλάδα διεθνώς και μετά την αναμενόμενη ανατροπή της, θα υπάρξουν οπωσδήποτε εξελίξεις.

Διαβάστε εδώ την απόφαση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ