Συνεχίζεται το θριλερ με τον Νόβακ Τζόκοβιτς: Υπάρχουν αστυνομικοί μπροστά από το δωμάτιο όπου κρατείται

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παγκοσμιο θριλερ και σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο ανάμεσα σε Σερβία και Αυστραλία μετα την κράτηση του Νόβακ Τζόκοβιτς στο αεροδρόμιο της Μελβουρνης.

Ο άνθρωπος που ειναι το νούμερο ένα στην παγκόσμια κατάταξη του τενις είναι υπό κράτηση στο αεροδρόμιο και απειλείται με σύλληψη, την ώρα που στη Σερβία κάνουν λόγο για επικοινωνιακά παιχνίδια του πρωθυπουργού της Αυστραλίας επειδή βλέπει τα ποσοστά του να πέφτουν, με τον υπουργό Εξωτερικών της χώρας, Νίκολα Σελάκοβιτς, να απαιτεί την άμεση απελευθέρωσή του.

Ο Τζόκοβιτς, αν και δεν έχει πει αν είναι εμβολιασμένος, εξασφάλισε ιατρική εξαίρεση από τους διοργανωτές για να πάρει μέρος στο Australian Open, αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Ο Τζόκοβιτς παραμένει υπό κράτηση, κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει και ο υπουργός Εξωτερικών της Σερβίας, Νίκολα Σελάκοβιτς, κάλεσε σε έκτακτη συνάντηση τον Πρέσβη της Αυστραλίας στο Βελιγράδι, Ντάνιελ Έμερι. Παράλληλα, με επιστολή διαμαρτυρίας ζητάει να αφεθεί άμεσα ελεύθερος ο Τζόκοβιτς, από το περιβάλλον του οποίου λένε ότι το πρόβλημα με τη βίζα ήταν καθαρά τυπικό και ότι τις προσεχείς ώρες θα έχουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να λήξει όλο αυτό το θέμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ