Το twitter αγωνία για το αν θα βουτήξει για τον σταυρό σημερα των Φώτων ο Ανδρουλακης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σταδιακά ο Νίκος Ανδρουλακης εξελίσσεται σε αγαπημένο πρόσωπο των social media με την χαλαρή όμως έννοια του χαβαλέ και της πλάκας. Προκαλει καθημερινά ευφάνταστα σχόλια γέλιου τα οποια δεν ειναι και τοσο σίγουρο για το αν αποδομούν τον πολιτικο του χαρακτήρα η τελικά τον κάνουν πιο συμπαθή καθως στην Ελλάδα οι πολίτες αρέσκονται να εχουν την ψευδαισθηση πως όσοι τον κυβερνούν δεν ειναι και τοσο ευφυείς οπως οι ψηφοφόροι.

Ειδικά απο το βράδυ της Πρωτοχρονιάς που ο Ανδουλακης ανέβασε τη φωτογραφια με το πεντακάθαρο φλουρί της βασιλόπιτας που κέρδισε άρχισε ένας καταιγισμός σχολίων στα social media που αφορουν το πρόσωπο του, με χιουμοριστικό περιεχόμενο τα οποια στην πραγματικότητα τον κάνουν πιο προσιτό και ανθρώπινο στο ελληνικο κοινό. Άλλωστε ας μην ξεχνάμε πως πχ και με τον Παπανδρέου γέλαγαν ολοι οταν έπεφτε με το ποδήλατο αλλα τελικά τον ψήφισαν για πρωθυπουργό.

Οσο αφορά τωρα τον Νίκο Ανδρουλακη το θεμα που απασχολεί τις τελευταίες ώρες το διαδίκτυο ειναι αν θα βουτήξει να πιάσει τον σταυρό καθως θεωρείται δεδομένο πως αν το επιχειρήσει η τύχη θα ειναι με το μέρος του.

https://twitter.com/manoslondinium/status/1478320649470988295?s=21

ΔΗΜΟΦΙΛΗ