Ανησυχία στο Μαξίμου για τα αναπάντεχα φαινόμενα οπως αυτο στην χθεσινή εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανησυχία στο περιβάλλον του πρωθυπουργου προκαλούν πλέον τα συνεχή φαινόμενα με τα υβριστικά συνθήματα κατα του πρωθυπουργού στις ζωντανές συνδέσεις των καναλιων.

Εντολή να κοπούν οι ανεξέλεγκτες ζωντανές συνδέσεις στα καναλια μετά το τελευταίο συμβάν με τον Νίκο Ευαγγελάτο

Ήδη απλώς σας αποκαλύψαμε χθες υπαρχει εντολή να δοθούν κάποιες κατευθυντήριες γραμμές και συστάσεις στα καναλια αν και ο πρωθυπουργός δεν φαίνεται να ανησυχεί ιδιαίτερα, αλλα οπως μαθαίνουμε το διασκεδάζει και γελάει με τα φαινόμενα αυτά.

Σοκαρισμένος ο Νίκος Ευαγγελάτος από τις ύβρεις στον πρωθυπουργό σε ζωντανή μετάδοση

Χαρακτηριστικό της στάσης του ειναι πως σήμερα το πρωί πήγε κανονικά στο γυμναστήριο στο Κολωνάκι, κάνοντας μάλιστα εξαιρετικά σκληρή προπόνηση σε αντίθεση με τους συνεργάτες του που κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα βλέποντας πλέον σε κάθε ζωντανή σύνδεση να υπάρχει επίθεση κατά του πρωθυπουργού.

Πλέον στο Μέγαρο Μαξίμου συγκρούονται δυο τάσεις, αυτή της άγριας καταστολής των φαινομένων αυτών με οποιοδήποτε κόστος, ακόμη και με εισαγγελική παρέμβαση μετά απο καθε τέτοιο συμβάν ώστε να εντοζονται οι υβριστές ενω υπαρχει και η άλλη τάση, αυτή της ανέμελης αντιμετώπισης ώστε να μην οξυνθούν και αλλο τα πνεύματα και υπάρξει καταιγισμός τέτοιων φαινομένων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ