Δημοσίευμα – χαστούκι απο το Euractiv σε Μητσοτάκη: Οι Έλληνες πολίτες είναι οι μόνοι στην ΕΕ που πληρώνουν μοριακά τεστ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Euractiv, φιλοξενεί εκτενές δημοσίευμα-ράπισμα κατά της ελληνικής κυβέρνησης, σημειώνοντας μάλιστα, πως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι σε αντίθεση με τους Έλληνες έχουν την δυνατότητα να διεξάγουν δωρεάν μοριακό έλεγχο.

Πιο συγκεκριμένα, το δημοσίευμα τονίζει πως η αντιπολίτευση και οι ιατρικοί σύλλογοι έχουν ασκήσει πίεση στην ελληνική κυβέρνηση να διανείμει δωρεάν τεστ PCR για τους πολίτες, αφού φαίνεται πως οι Έλληνες είναι οι μόνοι πολίτες της ΕΕ που εξακολουθούν να πληρώνουν για να κάνουν μοριακό τεστ.

Όπως επισημαίνει το Euractiv, η συντηρητική κυβέρνηση της ΝΔ, αποφάσισε να περιορίσει την τιμή των τεστ PCR στα 47 ευρώ, απορρίπτοντας πρόταση της αντιπολίτευσης και του εθνικού ιατρικού συλλόγου να διανεμηθούν δωρεάν στο κοινό.

Σημειώνει μάλιστα πως την ώρα που η μετάλλαξη Όμικρον επελαύνει στην Ελλάδα, είναι κρίσιμο για τους πολίτες να έχουν πρόσβαση στον μοριακό έλεγχο.

Πληροφορίες από: rosa.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ