Η απάντηση του Ντινου Καρυδη στις φήμες πως πεθανε

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν έφυγα γιατί είναι ακριβά τα διόδια, ήταν η απάντηση του Ντινου Καρυδη μέσω Facebook στις φημες που τον ήθελαν να εχει φύγει απο τη ζωη.

Συγκεκριμένα είχε δημιουργηθεί η φήμη πως έφυγε απο τη ζωη μετά απο μαι ανάρτηση απο τη Μαίρη Βιντιάδη που σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα έγραψε: «Δεν μπορώ να το πιστέψω, έφυγε ένας καλός φίλος».

Άμεσα όμως κινητοποιήθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας, πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), που έσπευσε να διαψεύσει την εν λόγω πληροφορίας και ζήτησε να σταματήσει η αναπαραγωγή των σχετικών ειδήσεων που απέχουν παρασάγγας από την αλήθεια: Δυστυχώς και πάλι μία ψευδής είδηση ξεσήκωσε πολύ κόσμο τα περί αιφνίδιου θανάτου του αγαπημένου μας φίλου Ντίνου Καρύδη είναι ανυπόστατα ψέματα και παρακαλώ όλους Να μην αναπαράγουν.

Λίγη ώρα αργότερα η Μαίρη Μπάρκουλη, σύζυγος του ηθοποιού Ανδρέα Μπάρκουλη, θέλησε να βοηθήσει και αυτή στην αποκατάσταση της αλήθειας αναφέροντας με δικό της μήνυμα στα social media πως ο ηθοποιός υπέστη έμφραγμα, όμως είναι καλά στην υγεία του.

Στη συνέχεια, ο ίδιος ο ηθοποιός διέψευσε την είδηση με ένα αστείο σχόλιο κάτω από μία ανάρτηση του «Actors House» στο Facebook. «Από ό,τι μου λένε στα μηνύματα έπαθε έμφραγμα ο Ντίνος… Ευτυχώς Θεέ μου είναι στη ζωή» ήταν το μήνυμα που αναρτήθηκε, με τον ίδιο να απαντά με σαφώς σαρκαστική διάθεση: «Δεν έφυγα γιατί είναι ακριβά τα διόδια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ