Σειστηκε ένα ολόκληρο θέατρο με την ατάκα του Γιάννη Ζουγανελη για την Σασα Σταμάτη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο Θέατρο Βέμπο παίζεται μια εξαιρετική παράσταση με τίτλο Η κυρία Επιθεώρηση. Η παράσταση παρουσιάζει ξεχωριστες στιγμές απο την ιστορία της Ελληνικής Επιθεώρησης απο τις αρχές της δεκαετίας του 1910 έως λίγο μετά την μεταπολίτευση.

Γεμάτη μουσική και τραγούδι και πικάντικα νουμερα άλλων εποχών, κάποια απο τα οποια όμως εχουν αναφορές και στο σημερα με ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών.

Προς το τελος της παράστασης υπάρχει ένα σκετσακι που σατιρίζει την εποχή της λογοκρισίας απο την χούντα. Σε αυτο το σκετσακι ο Γιάννης Ζουγανέλης κανει ενα διοικητή αστυνομικού τμήματος που επισκέπτεται τις πρόβες ενός ερασιτεχνικού θιάσου σε ενα θεατράκι, προκειμένου να ελέγξει τα κείμενα της παράστασης αν ειναι σύμφωνα με τα πρέπει της τότε κυβέρνησης.

Στο τελος του σκετς λοιπόν ο Γιάννης Ζουγανέλης ανάμεσα σε όλα τα αλλα που λέει πετάει και την ατάκα πως θα τους φέρει την Σασα Σταμάτη να σταματήσει την παράταση τους. Εκείνη την στιγμή λοιπόν σειστηκε το θέατρο απο το δυνατό χειροκρότημα για την ατάκα του Ζουγανελη.

Πάμε άλλη μια φορά, χούντα, ο Ζουγανέλης ντυμένος διοικητής της αστυνομίας που επιβάλει λογοκρισία και η ατάκα για τη Σασα Σταμάτη. Σκηνικό απο πραγματική επιθεώρηση στα καλύτερα της.

Υ.Γ. Το άρθρο αφορά την παράσταση της Κυριακής 09 Ιανουαρίου 2022 kalinda

ΔΗΜΟΦΙΛΗ