Δικαιώθηκε ο Τζόκοβιτς! Δεκτή η βίζα του από το δικαστήριο της Αυστραλίας!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ιστορική απόφαση της δικαιοσύνης της Αυστραλίας που αποδεικνύει πως λειτουργεί μια πραγματικά ανεξάρτητη δικαιοσύνη, εξευτελίζοντας την κυβέρνηση της χώρας!

Αναμένεται τώρα να δούμε εάν ο ο υπουργός Μετανάστευσης της Αυστραλίας ασκήσει το δικαίωμα να ακυρώσει ξανά τη βίζα του Σέρβου τενίστα, με… προσωπική απόφαση!

Ο μεγάλος πρωταθλητής και φιλάνθρωπος Νόβακ Τζόκοβιτς, κέρδισε την έφεση που άσκησε κατά των αρχών της Αυστραλίας για την ακύρωση της βίζας του, μετά το θρίλερ που διαδραματιζόταν εδώ και πολλές ημέρες για τη συμμετοχή του. Έτσι ο κορυφαίος τενίστας φαίνεται ότι θα παίξει κανονικά στο Australian Open, εκτός εάν ο υπουργός της άθλιας κυβέρνησης της Αυστραλίας πράξει αυτό που προαναφέραμε.

Εάν πάντως τολμήσει και το κάνει σημαίνει πως ο Τζόκοβιτς έγινε θύμα καθαρά πολιτικής δίωξης, αφού η απόφαση της αυστραλιανής δικαιοσύνης είναι ξεκάθαρη και τον δικαιώνει πλήρως, εξευτελίζοντας την κυβέρνηση της χώρας!

Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να ψάξουν τρύπα να κρυφτούν κάποια ελεεινά υποκείμενα, που μάλιστα πλούτισαν από την πανδημία και τον ανθρώπινο πόνο, τα οποία είχαν το θράσος να συκοφαντούν τον Τζόκοβιτς ο οποίος από την τσέπη του έχει πληρώσει εκατομμύρια σε εθνικά συστήματα υγείας για την στήριξή τους έναντι της πανδημίας!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ