Νόβακ Τζόκοβιτς: Είναι ελεύθερος, προπονήθηκε και θα κερδίσει!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε η οικογένεια του κορυφαίου τενίστα Νόβακ Τζόκοβιτς, μέσω της οποίας, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους μετά τη δικαστική του νίκη αλλά και τις φήμες που διέρρευσαν για δήθεν νέα σύλληψη.

Στην συνέντευξη τύπου μίλησαν ο πατέρας και αδερφός του Σέρβου τενίστα οι οποίοι ξεκαθάρισαν ότι ο «Νόλε» είναι ελεύθερος και ετοιμάζεται για τη μεγάλη νίκη στο Αυστραλιακό Open. Ο Τζόκοβιτς κέρδισε την έφεση που έκανε κατά της ακύρωσης της βίζας του, με τον δικαστή να αποφασίζει ότι επιτρέπεται να παραμείνει στην Αυστραλία.

«Ο Νόβακ είναι ελεύθερος! Μόλις προπονήθηκε. Πάει να κερδίσει άλλο ένα Australian Open. Πήγε στην Αυστραλία για να παίξει τένις. Έφυγε με τις καλύτερες δυνατές προθέσεις, έδωσε όλα τα δικαιολογητικά που μπορούσε και στο τέλος πήρε ιατρική απαλλαγή. Τον επίλογο τον μάθαμε σήμερα. Ο Νόβακ είναι αθλητής, παίζει τένις, είναι ο καλύτερος τενίστας όλων των εποχών» τόνισε ο αδερφός του.

«Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους για την άνευ όρων υποστήριξή τους στον Novak και την οικογένειά του. Δεν άφησε τον εαυτό του να τον γονατίσουν, ούτε θα τον γονατίσουν ποτέ. Διάφορα πράγματα έχουν συμβεί αυτές τις μέρες. Είναι ένας ογκόλιθος, ένας φανταστικός νέος, που είναι καλός με όλους» δήλωσε ο πατέρας του.

Από την πλευρά της η μητέρα του Τζόκοβιτς δήλωσε ότι η οικογένεια γιορτάζει τη δικαστική νίκη του τενίστα, ενώ περιέγραψε πώς η αγωνία της κορυφώθηκε όλο αυτό το διάστημα που δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με τον γιο της: «Ήρθαμε εδώ για να γιορτάσουμε τη νίκη του γιου μας. Δεν φταίει σε τίποτα, δεν έκανε τίποτα που να παραβιάζει τους νόμους τους και βασανίστηκε. Ήρθε για να κερδίσει αυτό το τουρνουά. Προσπαθούμε τις τελευταίες έξι μέρες να παλέψουμε για αυτόν, να ακουστεί η φωνή του σε όλο τον κόσμο. Το πιο δύσκολο πράγμα για εμάς ήταν όταν δεν είχε τηλέφωνο μαζί του. Δεν ξέραμε τι του συνέβαινε, αν ήταν καλά, αν ήταν χορτάτος, αν ήταν υγιής. Αυτά είναι μερικά πράγματα που εγώ ως μητέρα δεν μπορώ να τα ξεπεράσω. Όλες οι μητέρες θα με καταλάβουν», δήλωσε η μητέρα του και το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Συνεχίστε την ανάγνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ