Ακόμα και σύλλογος γονέων στον Εύοσμο πέτυχε καλύτερες τιμές στα τεστ από την κυβέρνηση!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν έχει τέλος η κατρακύλα αλλά και η αποκάλυψη της αισχροκέρδειας εις βάρος των Ελλήνων πολιτών, που ευτυχώς αποκαλύφθηκε μέσω Κύπρου.
Μιλάμε για έναν τζίρο άνω του 1 δισεκατομμυρίου €, (μαζί με τα self), που όπως φαίνεται σήμερα κάποιες εκατοντάδες εκατομμύρια συνιστούν υπερτιμολόγηση.

Ευτυχώς που υπήρξε ο Νίκος Χαρδαλιάς την κατάλληλη στιγμή και ακύρωσε τον ελεεινό διαγωνισμό για τα self, με τις εταιρείες – φαντάσματα και το κόστος το οποίο έφτανε και τα 4 € ανά τεστ. Έκανε λοιπόν το αυτονόητο, ήρθε σε επαφή με την κατασκευάστρια εταιρεία και εξασφάλισε τα τεστ στο ένα τρίτο της τιμής.

Δήμαρχοι απέδειξαν ότι η κυβέρνηση είναι ανίκανοι να διασφαλίσει τα συμφέροντα των πολιτών. Καταφέρουν και εξασφάλισαν μοριακά τεστ για τους δημότες τους, σε τιμές αντίστοιχες με την Κύπρο, πολύ χαμηλότερες από τις εγκεκριμένες για την Ελλάδα.

Η χαριστική βολή για το κυβερνητικό αφήγημα ήρθε σήμερα. Σύλλογος γονέων στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, κατάφερε και εξασφάλισε τιμή 28 € για το μοριακό τεστ και 4 € για το αντίγονο (Rapid). Το αποκάλυψε μάλιστα ο Γιώργος Παπαδάκης στην εκπομπή του στον ΑΝΤ1, αφήνοντας πραγματικά άφωνους τους καλεσμένους.

Με απλά λόγια, κάποιοι έβγαλαν εκατοντάδες εκατομμύρια από την υγειονομική κρίση, επειδή η κυβέρνηση τους το επέτρεψε. Ζημιώνοντας ευθέως τους Έλληνες πολίτες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ