Παίχτες του big brother και του power of love ενώνουν τις δυνάμεις τους στις τσοντες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απο τα reality στις τσοντες. Ο λόγος για δυο πρώην παίχτες reality στη χώρα μας που η μόνη πόρτα που ειδαν να ανοίγεται στη ζωη τους μετά τη συμμετοχή τους στα παιχνίδια αυτά ήταν αυτή της ερωτικής βιομηχανίας.

Ο Νικόλας Παπαπαύλου, που είχε συστηθεί πέρυσι στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο «Big Brother», αφού πήρε τα κατάλληλα «μαθήματα» μπροστά στις κάμερες στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού», αποφάσισε να αξιοποιήσει την οικειότητά του με τον φακό, όχι μπαίνοντας σε ένα άλλο reality ή συμμετέχοντας σε κάποια εκπομπή, αλλά παίζοντας σε τσόντα.

Η νέα καριέρα στον κόσμο της βιομηχανίας πορνό για τον πρώην παίκτη του «Big Brother» δεν περιλαμβάνει περιπτύξεις με ερωτικές παρτενέρ, αλλά με άντρες, μια και ο Παπαπαύλου είναι δηλωμένος γκέι και ακτιβιστής για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας!

Η πορνό ταινία στη οποία πρωταγωνιστεί έχει τον τίτλο «Πώς το κάνει ο Μεγάλος Αδελφός – gay version», με τον πρωταγωνιστή να έχει παρέα και μάλιστα γνώριμη στον κόσμο των reality τον Φίλιππο Αρβανίτη, ο οποίος εδώ και καιρό έχει κάνει στροφή στην τσόντα, αφού πρώτα είχε κερδίσει τη δημοσιότητα που του αναλογεί μέσα από τη συμμετοχή του στο «Power of love» και από την παρουσία του στην ενότητα «Διλήμματα ζωής», στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ